Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Παιδων



Αγώνας μπάσκετ για την 8χρονη Αλεξία που τραυματίστηκε από σφαίρα

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στην Αλίαρτο μεταξύ των γυναικείων τμημάτων της τοπικής ομάδας και του Ωρωπού, για την 8χρονη Αλεξία που πυροβολήθηκε το Πάσχα ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της στη Θήβα. 



Εξιτήριο για παιδί που νοσηλευόταν στο Παίδων με εγκαύματα από τη φωτιά στο Μάτι

Περισσότερο από έναν μήνα νοσηλείας,παιδί με εγκαύματα από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι,πήρε εξιτήριο!

Το παιδί νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, με εγκαύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του,ενώ τώρα είναι σε πολύ καλή κατάσταση,σύμφωνα με το ΕΚΕΠΥ.



Σοβαρό κρούσμα κοκκύτη: Βρέφος νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Παίδων

Μετά την «επανεμφάνιση» της ιλαράς, μια ακόμη «ξεχασμένη» λοιμώδης παιδική ασθένεια ενέσκηψε στη χώρα μας, ο κοκκύτης.



Συγκλονίζει η μητέρα της 12χρονης Αντριάνας, που την έχασε μέσα σε 24 ώρες

Παρόλο τον πόνο της που μέσα σε 24 ώρες και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας, έχασε μέσα από τα χέρια της το 12χρονο παιδί της, παρόλες τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα όταν προχθές το βράδυ έπεσε για ύπνο και έπαθε ανεύρυσμα στον εγκέφαλο βρήκε το κουράγιο να κάνει κάτι συγκινητικό.



Οι γονείς πήραν από το Παίδων τον 7χρονο που έπεσε στο κενό σε σχολείο στη Γλυφάδα

Τη μεταφορά του 7χρονου που έπεσε στο κενό στο 12ο Δημοτικό Σχολείο της Γλυφάδας από το Νοσοκομείο Παίδων, αποφάσισαν οι γονείς του μικρού μαθητή.



«Μάχη» ΕΛΑΣ - γιατρών του Παίδων για τις ευθύνες μετά το θάνατο του Μάριου

Το μπαλάκι των ευθυνών για το δραματικό συμβάν που στοίχισε τη ζωή του 11χρονου Μαριου, στη διάρκεια σχολικής γιορτής στο Μενίδι, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, εκσφενδονίζεται, δυο ημέρες μετά την κηδεία του άτυχου παιδιού, από τους αρμόδιους με άτσαλο και προκλητικό τρόπο προς πάσα κατεύθυνση, σαν την αδέσποτη σφαίρα που έφυγε από τον καταυλισμό των τσιγγάνων και καρφώθηκε στο κεφάλ