Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

παιατ



Πάιατ: Χρονιά σημαντικών αμερικανικών επενδύσεων στην Ελλάδα θα είναι το 2020

«Στο τέλος του 2020 θα κοιτάξουμε πίσω και θα δούμε μία χρονιά μέγιστης ανάπτυξης των επενδύσεων των ΗΠΑ στην Ελλάδα».



Πάιατ: Οι ΗΠΑ έχουν εμπιστοσύνη στο σταθεροποιητικό ρόλο της Ελλάδας

Η Ουάσιγκτον έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον θετικό και σταθεροποιητικό ρόλο που παίζει η Ελλάδα στην περιοχή. Αυτά είπε πριν λίγο ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα Τζέφρι Πάϊατ σε ομιλία του στο συνέδριο Energy Athens Dialogues, αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις και σημείωσε την στρατηγικής σημασίας θέση της χώρας μας στην περιοχή.



Στην Θεσσαλονίκη ο Τζ. Πάιατ – Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ζέρβα

Τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, υποδέχθηκε το μεσημέρι στο γραφείο του στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης ο νέος δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας.



Πάιατ: Τώρα είναι η ώρα για επενδύσεις στην Ελλάδα

Είμαι πεπεισμένος ότι τώρα είναι η ώρα για επενδύσεις στην Ελλάδα, τόνισε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, από το βήμα του Ενεργειακού Φόρουμ Νοτιοανατολικής Ευρώπης 2019 (Southeast Europe Energy Forum 2019), που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη.



Ο Πάιατ απαντά στον Ερντογάν – Αναμφισβήτητη η ελληνική κυριαρχία

Ο Τζ. Πάιατ σχολίασε την χθεσινή προκλητική κίνηση του Ερντογάν να φωτογραφηθεί μπροστά από χάρτη που απεικονίζει την «Γαλάζια πατρίδα».

«Η ελληνική κυριαρχία είναι αναμφισβήτητη», τόνισε ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζ. Πάιατ, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για τη συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2019.



Πάιατ για Αντετοκούνμπο: «Έχει ενισχύσει τις σχέσεις των ΗΠΑ με την αγαπημένη του Ελλάδα!»

Ο Αμερικανός πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, υποδέχθηκε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο αμερικανικό προξενείο και δήλωσε θαυμαστής του Greek Freak και για την ενίσχυση που προσφέρει στις σχέσεις των δύο χωρών.