Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

ουρες



Ουρές κάνουν οι Θεσσαλονικείς για να προσκυνήσουν τον Πολιούχο τους: Δεν τους σταμάτησε ο άσχημος καιρός (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΔΟΣ – ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ope.gr



Όπου φύγει φύγει οι Αθηναίοι-Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Ελευσίνας

Μεγάλη κίνηση επικρατεί και στα δυο μεγάλα οδικά δίκτυα για έξοδο από την Αθήνα ενώ τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου με τις ουρές να ξεκινούν πριν από τα διόδια της Ελευσίνας.

Μέχρι τις 17.00 το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτη είχαν περάσει από τα διόδια της Ελευσίανς 51.649 οχήματα ενώ από τα διόδια των Αφιδνών πέρασαν 38.648 οχήματα.



Τέλος οι ουρές ταλαιπωρίας στον ΔΕΔΔΗΕ: Όλα μέσω ίντερνετ

Τέλος στις «ουρές« που σχηματίζουν οι καταναλωτές στα πρακτορεία του Διαχειριστή του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) φιλοδοξεί να βάλει το νέο πληροφοριακό σύστημα που θα διεκπεραιώνει όλες τις συναλλαγές εξ αποστάσεως, μέσω Ίντερνετ.



Ψυχίατρος λέει σε όσους στέκονται σε ουρές για iPhone, να τους δει γιατρός

Ο κύριος ψυχίατρος της Μόσχας Γκεόργκι Κοστιούκ χαρακτήρισε την συμπεριφορά των ατόμων που στέκονται στις ουρές για να αγοράσουν τα νέα iPhone ХS στον κεντρικό δρόμο Tverskayia, ελαφρα μορφή εξάρτησης συστήνοντας τους να επισκεφθούν κάποιο ψυχολόγο ή ψυχοθεραπευτή.



Απίστευτη ταλαιπωρία για τους εκδρομείς του 3ημέρου

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίζονται στις εθνικές οδούς από νωρίς το απόγευμα, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.

Την κίνηση επιδεινώνει το γεγονός ότι φέτος δεν απαγορεύτηκε η κυκλοφορία φορτηγών για να διευκολυνθεί η επιστροφή, όσων απέδρασαν για το τριήμερο.



Ατελείωτες ουρές και απίστευτη ταλαιπωρία για ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο

Ατελείωτες ουρές στα γκισέ και απίστευτη ταλαιπωρία για τους πολίτες που θέλουν να προμηθευτούν το ηλεκτρονικό εισιτήριο για την μετακίνησή τους με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.