Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ουρά



Κόρινθος- Πήγε να ψηφίσει και τον βρήκε ο θάνατος στην ουρά

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε εκλογικό τμήμα της Κορίνθου, όταν ένας άνδρας έχασε, ξαφνικά, τις αισθήσεις του και έπεσε νεκρός στο έδαφος.



Μπιλ Γκειντς: Περιμένοντας στην ουρά για ένα μπέργκερ

Απίστευτο και όμως πραγμτικό. Ο πιο πετυχημένος και πλούσιος άνθρωπος στο κόσμο στέκεται σε μια ουρά, πίσω απ’ όσους έφτασαν πριν από εκείνον στο σημείο, για να αγοράσει κάτι που θέλει σαν ένας απλός καθημερινός πολίτης. Δεν έκανε τίποτα αλλόκοτο αλλά σίγουρα ούτε παράλογο. Έκανε αυτό που θα έκαναν όλοι. Απλά εκείνος έχει μερικά δισ. δολάρια στο λογαριασμό του.



Κακή ποιότητα ύπνου συνεπάγεται η επιτακτική ακράτεια ούρων

Σημαντικό πρόβλημα για τις γυναίκες με επιτακτική ακράτεια ούρων είναι η κακή ποιότητα ύπνου, αφού αναγκάζονται να ξυπνούν πολλές φορές τη νύχτα για να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους. Μάλιστα, όσο συχνότερα είναι τα επεισόδια τόσο σοβαρότερες είναι οι διαταραχές του ύπνου, αλλά και οι επιπτώσεις στη γενική υγεία τους.



Ούρα που μυρίζουν έντονα: Πέντε απρόβλεπτες αιτίες

Όλοι είμαστε λίγο ως πολύ εξοικειωμένοι με την οσμή των ούρων, γι΄ αυτό και όταν αντιληφθούμε διαφορά, αναρωτιόμαστε πού οφείλεται.
 
Είναι λοιπόν η αιτία των δύσοσμων ούρων κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας ή απλά μια αλλαγή στη διατροφή; Αυτοί είναι πέντε ασυνήθηστοι λόγοι για αλλαγή της σομής τους:
 


Ούρα που μυρίζουν περίεργα: Οι 5 κοινές αιτίες

Λίγο πολύ όλοι είμαστε  εξοικειωμένοι με τη μυρωδιά των ούρων, γι΄ αυτό οποιαδήποτε διαφορά παρατηρήσουμε στην οσμή μας προκαλεί απορία και ανασφάλεια. Δείτε τις  πιο κοινές αιτίες;

Δείτε τι απαντούν οι ουρολόγοι:



Το γεύμα ζωντάνεψε και παραλίγο να τους στείλει τον άλλο κόσμο

Έντρομοι πετάχτηκαν από το τραπέζι και κοιτούσαν απορημένοι. Ο λόγος μία παρέα σε εστιατόριο στην Κίνα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Youku, αντίστοιχη υπηρεσία με το YouTube, το ψάρι που είχαν παραγγείλει άρχισε να κουνά την ουρά του.

Ξαφνικά με ένα «πήδημα» το βρέθηκε εκτός…πιατέλας.