Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

οξύ



Ηλεία: Κατέστρεψαν με οξύ το αμάξι προέδρου Φιλοζωικής

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στα Κρέστενα Ηλείας, όταν χθες το πρωί η πρόεδρος της Φιλοζωικής της περιοχής και ο σύζυγός της, αντίκρυσαν το αμάξι τους λουσμένο με διαλυτικό οξύ, το οποίο είχε προκαλέσει μεγάλες ζημιές.



Παρίσι - Θύμα επίθεσης με οξύ σε κρίσιμη κατάσταση

Σήμερα το πρωί, σε Παριζιάνικο σταθμό του Μετρό, ένας άγνωστος πέταξε οξύ σε επιβάτη, ο οποίος βρήσκεται σε κρίσιμη κατάσατση. Εντος ολίγων ημερών, αυτή είναι η δεύτερη φορά που σημειώνεται τέτοιο περιστατικό στο Παρίσι.



Κρήτη: Κάθειρξη 10 ετών για τον άντρα που έριξε οξύ στους φίλους του

Αναβίωσε σήμερα απίστευτη υπόθεση του 2006 στην περιοχή της Ιεράπετρας, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, με κατηγορούμενο έναν 46χρονο σήμερα Αλβανό υπήκοο, ο οποίος ωστόσο δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο και καταδικάστηκε ερήμην. Σημειώνεται ότι από τη Δικαστική αίθουσα απουσίαζαν και τα θύματα του.



Ηνωμένο Βασίλειο: Επιτέθηκαν με οξύ σε 3χρονο αγοράκι

Άγνωστοι επιτέθηκαν σε 3χρονο αγόρι με οξύ για άγνωστους λόγους.

Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με σοβαρά εγκαύματα στο χέρι και το πρόσωπο. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο 3χρονος ήταν στόχος εσκεμμένης επίθεσης στην πόλη Worcester.

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες τριών ανδρών που αναζητούν για το συμβάν.



Σοκ: Έπεσε οξύ στο πρόσωπο καθαρίστριας του δήμου

Ακόμα ένα εργατικό ατύχημα έλαβε χώρα χθες, με συμβασιούχο εργαζόμενη μητέρα 4 παιδιών στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου στη Θεσσαλονίκη, που έγινε γνωστό, με ανακοίνωση της παράταξης «Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας».



Του έριξε οξύ η σύντροφός του ενώ κοιμόταν και αυτοκτόνησε

Μια φοιτήτρια μόδας κρίθηκε αθώα για τη δολοφονία του πρώην συντρόφου της, ο οποίος πέθανε από ευθανασία αφού εκείνη του έριξε οξύ όταν κοιμόταν, στη Μεγάλη Βρετανία.