Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

Ορθόδοξη Ποιμαντική



Παγκόσμιο συνέδριο για τα Ψηφιακά Μέσα και την Ορθόδοξη Ποιμαντική με εξέχουσες προσωπικότητες

Προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, καθηγητές πανεπιστημίου , συγγραφείς , δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι εκκλησιών, ιεραπόστολοι και ένα μεγάλο ακροατήριο συνέθεσαν το 2ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ψηφιακών Μέσων και Ορθόδοξης Ποιμαντικής που πραγματοποιείται από τις 18/6/2018 στο Κολυμβάρι της Κρήτης με την ευθύνη του διαδικτυακού περιοδικού Πεμπτουσία υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου



2ο Διεθνές Συνέδριο για τα Ψηφιακά Μέσα και την Ορθόδοξη Ποιμαντική στην Ορθόδοξη Ακαδημία της Κρήτης

Την Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, στις 9 π.μ. ξεκίνησαν οι εργασίες του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου για τα Ψηφιακά Μέσα και την Ορθόδοξη Ποιμαντική, υπό τον τίτλο «Ύδωρ Ζων 2018», στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμβάρι Χανίων.

 



Παγκόσμιο συνέδριο: Η ορθοδοξία στα ψηφιακά μέσα. Πως επηρεάζει και ποια είναι τα αποτελέσματα στον κόσμο μέσω του Διαδικτύου

Παρακολουθήστε ζωντανά τις εργασίες της πρώτης ημέρας του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου για τα Ψηφιακά Μέσα και την Ορθόδοξη Ποιμαντική DMOPC18 «Ύδωρ Ζων» από την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμπάρι.

 Δείτε εδώ.



Δεύτερο Διεθνές Συνέδριο για τα Ψηφιακά Μέσα και την Ορθόδοξη Ποιμαντική, «Ύδωρ Ζων»

Η «Πεμπτουσία» (pemptousia.gr), σε συνεργασία με το Orthodox Christian Network (OCN) από την Αμερική και το Bogoslov από την Ρωσία συνεκάλεσε τον Μάιο του 2015 στην Αθήνα το 1ο Διεθνές Συνέδριο Ψηφιακών Μέσων και Ορθόδοξης Ποιμαντικής DMOPC15 (www.dmopc15.com).