Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

ορφανα



Ο Καναδάς τιμά τη γενναία νοσοκόμα που έσωσε χιλιάδες Έλληνες και Αρμένιους κατά τη Γενοκτονία

Ένα χάλκινο άγαλμα προς τιμήν της γενναίας νοσοκόμας Σάρα Κόρνινγκ, που κατάφερε να σώσει χιλιάδες ορφανά από την Αρμενία καθώς και ελληνόπουλα από τη Μικρά Ασία, θα στηθεί στην πόλη Γιάρμουθ, στη Νέα Σκωτία του Καναδά.



60χρονος κρεμάστηκε στο μπαρ του, αφήνοντας ορφανά δύο παιδιά

Ένας 60χρονος επιχειρηματίας και πατέρας δύο παιδιών από τη Σύμη προστέθηκε στη μακρά λίστα των συνανθρώπων μας που δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στα οικονομικά χρέη και αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους.



"Ορφανά" κλοπιμαία αναζητούν... ιδιοκτήτες στο Αίγιο

Βρήκαν δεκάδες κλοπιμαία κατά την διάρκεια της επιχείρησης που οργάνωσαν στο δημοτικό διαμέρισμα Ροδοδάφνη του Δήμου Αιγίου, αλλά δεν ξέρουν από πού... προέρχονται οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και ζητούν την “βοήθεια του κοινού” για να εξιχνιάσουν τις κλοπές!



Ο Άκης απαντά για «τα ορφανά του Τσοχατζόπουλου»

Απάντηση στην αναφορά του ονόματός του κατά τη διάρκεια της χθεσινής προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή και τη διαφθορά έδωσε σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Από το δικηγορικό γραφείο του συνηγόρου του, Γιάννη Παγορόπουλου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:



Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας κοντά σε ορφανά παιδιά στο Ορος Κένυα (Φωτό)

Τον Ιερό Ναό Αγίου Νικοδήμου στο χωριό Tashika το οποίο βρίσκεται στους πρόποδες του Όρους Κένυα, επισκέφθηκε στις 12 Μαϊου η Α.Θ.Μ. ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ.Θεοδωρος Β΄, συνεχίζοντας την ποιμαντική του επίσκεψη στην Κένυα.



Μητσοτάκης: Τα ορφανά του Τσοχατζόπουλου δεν μπορούν να κουνάνε το δάχτυλο στην παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για…ορφανά του Τσοχατζόπουλου.

«Πάει πολύ να μας κουνάνε το δάχτυλο τα ορφανά του Τσοχατζόπουλου τα οποία εσείς μαζέψατε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν χρωστάμε σε κανένα, δεν φοβόμαστε κανένα», ήταν η φαρμακερή ατάκα του προέδρου της ΝΔ.