Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 -

ορεινά



Συννεφιά, τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά

Τοπικές βροχές προβλέπονται σήμερα στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά Ελλάδα, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και το Ιόνιο. Ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες.



Βροχές και χιόνια στα ορεινά

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες - κατά διαστήματα ισχυρές - αναμένονται σήμερα στα δυτικά, τη Θεσσαλία, την Κρήτη (κυρίως δυτική και νότια), την ανατολική νησιωτική χώρα και πιθανόν την κεντρική και ανατολική Μακεδονία.



Καταιγίδες και χαλάζι στα ορεινά αύριο Δευτέρα

Χαλάει ο καιρός από αύριο Δευτέρα, αρχικά στη Βόρεια Ελλάδα και σε περιοχές του Ιονίου και του Βορειοδυτικού Αιγαίου και βαθμηδόν στα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας. Η επιδείνωση θα συνοδευτεί από κατά τόπους βροχές και χαλάζι. 



«Απόδραση» στα ορεινά για Άδωνι-Μανωλίδου

Κούλουμα μακριά από την Αθήνα για το ζεύγος Άδωνι Γεωργιάδη-Ευγενίας Μανωλίδου.

Οι δυό τους βρίσκονται από το Σάββατο στην ορεινή Βαρβάρα Χαλκιδικής όπου κάνουν τριήμερο, ανεβάζοντας μία τρυφερή φωτογραφία στο Instagram.



Το πηγαδάκι Τσακαλώτου - Καραγιαννίδη στα «ορεινά» της Βουλής

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, στο περιθώριο της συζήτησης για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, βρέθηκε στα «ορεινά» της Βουλής, όπου συνομίλησε για λίγη ώρα με τον βουλευτή Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Καραγιαννίδη.

Τι ενώνει τους δύο άνδρες;



Με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά το σημερινό σκηνικό του καιρού

Οι τοπικές βροχές, κυρίως στο Ιόνιο και από το βράδυ στην Κρήτη, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, ενώ οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ στα πελάγη. Παγετός θα εκδηλωθεί το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, τοπικά ισχυρός στα βόρεια.

Αναλυτική πρόγνωση για την Κυριακή από την ΕΜΥ: