Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

οπλο



Ισραήλ: Δημοσιογράφος παρουσιάζει τις ειδήσεις με όπλο στην τσέπη

Στο Ισραήλ μία δημοσιογράφος την ώρα που παρουσιάζει τις ειδήσεις, έχει όπλο μαζί της, χωρίς αυτό να φαίνεται στην κάμερα βέβαια.

Ωστόσο η εικόνα «δείχνει» τα μέτρα που έχουν πάρει οι πολίτες μπροστά στον κίνδυνο των τρομοκρατικών επιθέσεων από τη Χαμάς, μετά την έναρξη του πολέμου στις 7 Οκτωβρίου.



Κρήτη: Τον Απρίλιο η δίκη του μαθητή που απείλησε με όπλο συμμαθητή του

Ελεύθεροι αφέθηκαν, για να δικαστούν όμως στις 29 Απριλίου στο Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων, οι δύο ανήλικοι που συνελήφθησαν στην περιοχή των Μοιρών χθες, ο ένας γιατί απείλησε συμμαθητή του με όπλο-ρέπλικα και ο δεύτερος γιατί στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούσε η Αστυνομία για το περιστατικό, έξω από το σχολείο, εντοπίστηκε, αν και δεν είναι μαθητής του συγκεκριμένου σχολείου, να έχει σ



Ηράκλειο: Συνελήφθη ο ανήλικος που έβγαλε όπλο σε σχολείο

Στη σύλληψη του ανήλικου μαθητή του ΕΠΑΛ Μοιρών Ηρακλείου, για παραβίαση διατάξεων του νόμου περί όπλων, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές των Μοιρών, μετά την καταγγελία συμμαθητή του ο οποίος είπε ότι ο ανήλικος του έβγαλε όπλο μέσα στο σχολείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, επρόκειτο για ρέπλικα, που εντοπίστηκε κρυμμένη σε σημείο κοντά στο σχολείο.



Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της 8χρονης Αλεξίας

Μετά από δύο χειρουργικές επεμβάσεις στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», η 8χρονη Αλεξία που ανήμερα του Πάσχα τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα συνεχίζει να παλεύει για τη ζωή της.



Αυτό είναι το όπλο από το οποίο χτυπήθηκε η 8χρονη Αλεξία

Σύμφωνα με την Αστυνομία, βγήκαν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης και έδειξαν ότι η σφαίρα που χτύπησε στο κεφάλι της άτυχη Αλεξία, βγήκε από το όπλο του 54χρονου που… «διασκέδαζε» με πυροβολισμούς, σε κοντινό σπίτι!



Επιχείρησαν να ληστέψουν κατάστημα στην Καβάλα με «κουμπούρι» του 1821

Με την απειλή όπλου-ρέπλικας του 19ου αιώνα και με χρήση σωματικής βίας, δύο άτομα, ηλικίας 35 και 36 ετών, επιχείρησαν να ληστέψουν ένα κατάστημα στην Καβάλα. Ωστόσο, συνελήφθησαν (βραδινές ώρες της Παρασκευής προς Σάββατο) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και κλοπή.