Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

ωνασης



Jackie Kennedy: Αυτός είναι ο περίεργος λόγος που δεν έτρωγε ποτέ δημοσίως

Η Jacqueline Kennedy Onassis γνωστή στον κόσμο ως Jackie Kennedyι ή απλώς Jackie, ήταν η επιτομή του στυλ και της αίγλης με έναν αέρα μυστηρίου να την περιβάλλει πάντα.



Νοικιάζεται σε απίστευτες τιμές η θαλαμηγός του Ωνάση

Η διάσημη θαλαμηγός «Χριστίνα Ο» του Αριστοτέλη Ωνάση και της Τζάκι Κένεντι – Ωνάση ενοικιάζεται -με το αζημίωτο φυσικά- από ελληνική εταιρεία σε όσους θα ήθελαν να ζήσουν όπως ο Έλληνας κροίσος.

Ο κληρονόμος αγόρασε μία φρεγάτα από την καναδική κυβέρνηση το 1954, τη μετέτρεψε σε πολυτελή θαλαμηγό και την ονόμασε αρχικά «Χριστίνα», όπως η κόρη του.

 



Ο μοιραίος έρωτας Ωνάση - Κάλλας

Ο Ωνάσης και η Κάλλας γνωρίστηκαν το 1957, σε μια δεξίωση που διοργάνωσε η γνωστή κοσμικογράφος της εποχής, Έλσα Μάξγουελ. Ο μεγιστάνας έβαλε στο στόχαστρο την Ελληνίδα ντίβα της όπερας, αλλά δεν είχε την ευκαιρία να τη φλερτάρει ανοιχτά.



Όταν η Τζάκι παντρεύτηκε τον Ωνάση- Οι NYT αποκαλύπτουν πώς κάλυψαν τον γάμο που έμεινε στην ιστορία- Δείτε ΦΩΤΟ!

Ο ανταποκριτής των New York Times που κάλυψε τον γάμο της Τζάκι Κένεντι και του Αριστοτέλη Ωνάση θυμάται την ημέρα του γάμου τους και περιγράφει όλα όσα συνέβησαν τότε.



Ξεκινά τον Οκτώβριο η επενδυτική αξιοποίηση του Σκορπιού

Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, στο γραφείο του στην Κέρκυρα, ο σύμβουλος και εκπρόσωπος του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ιδιοκτήτη του Σκορπιού, Σεργκέι Τσερνίτσιν.

 



Η Αρχαία Μεσσήνη, όπως δεν την έχετε «ξανακούσει»

Συνήθως κοιτάζουμε έναν χώρο για να τον κατανοήσουμε. Πώς θα ήταν αν τον ακούγαμε; Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση φέρνει το Tuned City στην Ελλάδα και μεταμορφώνει μια αρχαία πόλη σε ένα ανεξάντλητο ηχοτοπίο, που επανασυστήνεται στο κοινό. Η Αρχαία Μεσσήνη, όπως δεν την έχετε «ξανακούσει».