Σάββατο 18 Μαΐου 2024 -

όμορφη



Η Ελλάδα είναι μία πανέμορφη χώρα

Η γεωγραφική της θέση σε συνδυασμό με την άγρια ομορφιά πράσινου και θάλασσας έχει γίνει πηγή έμπνευσης για πολλούς καλλιτέχνες.

Το γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες μέρες ένα καταπληκτικό time lapse video όπου έχει αποσπάσει εκατοντάδες κοινοποιήσεις στα social media.



Κάθριν Ζέτα Τζόουνς :"Συγγνώμη που είμαι τόσο πλούσια και όμορφη"

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έδωσε συνέντευξη στην Daily Mirror και οι δηλώσεις που έκανε πραγματικά αποτελούν έκπληξη. Η ηθοποιός, σχεδόν ξεσπά λέγοντας πως τόσα χρόνια παρέμενε ταπεινή και πια δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη για τη φήμη της, τα χρήματά της ή την άψογη εμφάνισή της.



Πώς να δείχνεις όμορφη χωρίς μακιγιάζ

Το μακιγιάζ σε μία γυναίκα της τονίζει τα ωραία χαρακτηριστικά της και καλύπτει πιθανές ατέλειες. Ωστόσο τώρα το καλοκαίρι καλό είναι να μην βάφεστε γιατί ο ήλιος και η ζέστη θα σας παραμορφώσουν. Προτιμήστε λίγη μάσκαρα, τερακότα και ένα απαλό κραγιόν το απόγευμα κι όχι το πρωί.  

Δες μερικά tips για δείχνεις όμορφη χωρίς μακιγιάζ: 



Η πιο όμορφη viral φωτογραφία απο τα χιόνια- Παγωμένος ο σταυρός στον Ψηλορείτη

Ο χιονιάς που έχει βάλει στην κατάψυξη όλη τη χώρα χτύπησε και την Κρήτη. 

Δια του λόγου το αληθές, εντυπωσιακή είναι η φωτογραφία που ανέβασε στο facebook, η σελίδα KritiChannel και δείχνει μια φωτογραφία από τον Ψηλορείτη, στην οποία φαίνεται ο σταυρός που βρίσκεται εκεί να έχει παγώσει, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.



Γεωργία Βασιλειάδου: Η ομορφότερη «άσχημη» του ελληνικού κινηματογράφου, υπήρξε μία όμορφη κοπέλα με ένα ένοχο μυστικό!

Η Γεωργία Βασιλειάδου ήταν μια πολύ αγαπημένη καρατερίστα του ελληνικού κινηματογράφου. Η φυσιογνωμία της και οι ρόλοι που ερμήνευσε είναι αναγνωρίσιμοι από μικρούς και μεγάλους.



Η πιο όμορφη παρέλαση στον Απόλλωνα Νάξου

Με την παρουσία των λιγοστών κατοίκων του χωριού παρέλασαν οι τέσσερις μαθητές του σχολείου στο χωριό του Απόλλωνα στη Νάξο, τιμώντας τους προγόνους τους.