Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 -

ομόφυλα ζευγάρια



Σήμερα θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια – Πότε θα ψηφιστεί

Στη Βουλή αναμένεται να κατατεθεί σήμερα το απόγευμα το νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, καθώς ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση.

Όπως ενημέρωσε ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, η επεξεργασία του νομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή ξεκινά την προσεχή Δευτέρα 5/2 και θα συνεχιστεί έως την Δευτέρα 12/2.



Νατσιός για τον γάμο ομοφυλόφιλων: «Η κυβέρνηση επιχειρεί να ξεριζώσει τον θεσμό της οικογένειας»

Ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός, με αφορμή το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, χρεώνει στη Νέα Δημοκρατία ότι επιχειρεί να ξεριζώσει τον ιερό θεσμό της οικογένειας. 



Ο Πάνος Καλίδης είναι απόλυτος στο θέμα του γάμου – «Εάν δεν κάνεις θρησκευτικό, να σε ευλογήσει ο παπάς, για μένα δεν είσαι παντρεμένος»

Στην κάμερα του Breakfast@Star και στη ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου μίλησε ο Πάνος Καλίδης, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη συμμετοχή του στο «I’m a Celebrity… Get me out of here» του ΣΚΑΪ και τα σχόλια που δέχθηκε για αυτό, καθώς και για το επόμενο βήμα στη σχέση με τη σύντροφό του, Λεάννα Μάρκογλου.



Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε τη συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη περί του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια – «Έγινε με δική του πρωτοβουλία»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα, σήμερα Τετάρτη 3 Ιανουαρίου. Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης μίλησε για το νομοσχέδιο που αναμένεται για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά τη συζήτηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.



Π.Μαρινάκης: «Ο νόμος για τα ομόφυλα ζευγάρια θα ψηφιστεί – Δεν υπάρχει μπρος – πίσω»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, έστειλε ξανά το μήνυμα ότι «ο νόμος για τα ομόφυλα ζευγάρια θα ψηφιστεί».

Όπως τόνισε επίσης: «Έχουμε μία σειρά από νομοσχέδια που αναμένουν, μη κρατικά πανεπιστήμια, η επιστολική ψήφος, το νομοσχέδιο του Yπουργείου Δικαιοσύνης, η παρέμβαση του υφυπουργού αθλητισμού για το άνοιγμα των γηπέδων». 



«Όχι» της Εκκλησίας στην υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια - Δείτε το ανακοινωθέν

Τη συνέχιση του διαλόγου για τα Θρησκευτικά, από την ίδια Επιτροπή, για την παρακολούθηση του υλικού των νέων βιβλίων πριν αυτά τυπωθούν, γνωστοποίησε με ανακοινωθέν που εξέδωσε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος. Μάλιστα, αποφάσισε η τριμελής Επιτροπή να ζητήσει να συναντηθεί με τον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνο Γαβρόγλου.