Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ομιλια



Πούτιν: Σε ομιλία του ευχαρίστησε το στρατιωτικό προσωπικό της Ρωσίας για το θάρρος του

Ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν στην ομιλία που πραγματοποίησε στο διοικητικό συμβούλιο της FSB, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο στρατιωτικό προσωπικό της χώρας.



Το Σάββατο η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Το Σάββατο (24/2), θα μιλήσει στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρα.



Δείτε τους οκτώ τρόπους με τους οποίους ενθαρρύνετε το παιδί σας να μιλήσει

Για να βοηθήσετε το παιδί σας να μιλήσει, καλό είναι να του μιλάτε από την πρώτη ώρα που θα το κρατήσετε στην αγκαλιά σας.

Αν και το παιδί σας θα πάρει τον δικό του χρόνο μέχρι να καταφέρει να μιλήσει κανονικά δείτε πώς θα μπορούσατε να ενισχύσετε και εσείς αυτή του την προσπάθεια.

 

1. Να αναφέρεστε σε όλα τα αντικείμενα και τους ανθρώπους με το όνομα τους



Προκόπης Παυλόπουλος: Ο καθοριστικός ρόλος της Ομογένειας για την υπεράσπιση των Εθνικών μας Θεμάτων

Σε ομιλία του, με θέμα «Ο καθοριστικός ρόλος της Ομογένειας για την υπεράσπιση των Εθνικών μας Θεμάτων», κατά το 15οΤακτικό Συνέδριο της «Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας» που οργανώθηκε στο Costa Navarino την 5η Αυγούστου 2023, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Ακαδημαϊκός και Επίτιμος Καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ κ.



Διδαχές από τον Άθωνα – Ομιλία του Γέροντα Εφραίμ σε σύναξη Νέων στον Ιερό Ναό Παναγίας Βλαχερνών Αμφιάλης – Κερατσινίου

Ομιλία του 



Γέροντας Εφραίμ: Η Εκκλησία είναι το μυστήριο της παρουσίας του Χριστού (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον Ιερό Ναό Παναγίας Βλαχερνών Αμφιάλης Κερατσινίου πραγματοποίησε χθες ομιλία ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ. «Η Εκκλησία είναι το μυστήριο της παρουσίας του Χριστού», είπε μεταξύ άλλων ο Γέροντας Εφραίμ.