Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

Ολγα Γεροβασίλη



Παράδοση-παραλαβή στο Προστασίας του Πολίτη: Χρυσοχοΐδης: Θα νικήσουμε το έγκλημα - Ποτέ πια ξανά Μάτι

«Κατορθώσαμε να ελευθερώσουμε τη χώρα από τα μνημόνια, αφήνουμε γεμάτα ταμεία. Παραδίδουμε την Ελλάδα ισχυρή με διεθνή αξιόπιστη και να είναι πυλώνας σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή. Στα θέματα ασφάλειας δουλέψαμε μεθοδικά.



Η Γεροβασίλη έσυρε το χορό στα Ανώγεια - Δείτε ΦΩΤΟ

Να σύρει το χορό στα Ανώγεια αποφάσισε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, που βρέθηκε στο ονομαστό χωριό της Κρήτης για να εγκαινιάσει το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο. 



Σφοδρή επίθεση της Ό.Γεροβασίλη στους... υφισταμένους της αστυνομικούς για τα επεισόδια: «Νοσταλγείτε σκοτεινές εποχές»

Πρωτοφανής επίθεση εξαπέλυσε η Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ, Ολγα Γεροβασίλη, στους υφισταμένους της αστυνομικούς για τα επεισόδια λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "οι αντιδημοκρατικές πρακτικές όσων επιμένουν να μη λαμβάνουν το μήνυμα των καιρών και νοσταλγούν άλλες, σκοτεινές, εποχές, δεν είναι ανεκτές".



Τη μετεξέλιξη των ΚΕΠ χάρη στην ψηφιακή τεχνολογία προανήγγειλε η Όλγα Γεροβασίλη

Μείωση της γραφειοκρατίας και απλοποίηση διαδικασιών στα ΚΕΠ χάρη στη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας προανήγγειλε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη σε ομιλία της στην έδρα του ΟΟΣΑ στο Παρίσι, στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης της Ομάδας Εργασίας για την Απασχόληση και Διοίκηση στο Δημόσιο.



Στη Γεωργία η Ολγα Γεροβασίλη

Επίσημη επίσκεψη στη Γεωργία πραγματοποιεί, από σήμερα Τρίτη 21 Φεβρουαρίου έως την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, σε συνέχεια της συνάντησης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον Γεωργιανό ομόλογό του, Γκιόργκι Κβιρικασβίλι, τον περασμένο Μάιο στη Θεσσαλονίκη και τη συμφωνία τους για περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών σχέσεων Ελλάδας-Γ



Η Όλγα Γεροβασίλη έσυρε το χορό μέσα στο υπουργείο

Την υπουργό Διοικητικής Όλγα Γεροβασίλη στο γραφείο της επισκέφτηκε η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος.

Στην επίσκεψη συμμετείχε η χορωδία της Πανηπειρωτικής με κλαρίνο και ηπειρώτικο λαούτο. Οι συντοπίτες της Ηπειρώτισσας υπουργού τής έψαλαν παραδοσιακά κάλαντα και το γλέντι... άναψε και η υπουργός το έριξε στον χορό.