Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

οκτω



Επίθεση με μαχαίρι στη Γερμανία – Οκτώ τραυματίες

Επίθεση με μαχαίρι πραγματοποιήθηκε σε λεωφορείο στην πόλη Λίμπεκ στη βόρεια Γερμανία. Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ένας επιβάτης σε κατάσταση αμόκ έβγαλε μαχαίρι από ένα σακίδιο πλάτης και άρχισε να χτυπά αδιακρίτως τους επιβάτες. 



Διοικητικό Εφετείο: "Όχι" στην αναστολή του ασύλου του δεύτερου Τούρκου

"Όχι"στην αναστολή του ασύλου που χορηγήθηκε στον δεύτερο από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς  είπε το Διοικητικό Εφετείο.



Στον Εισαγγελέα οι οκτώ του Ρουβίκωνα που εισέβαλαν στο δημαρχείο Τήνου

Στον Εισαγγελέα της Σύρου οδηγήθηκαν την Παρασκευή, οι οκτώ συλληφθέντες, μέλη του Ρουβίκωνα που εισέβαλαν στο δημαρχείο της Τήνου.

Η δικάσιμος ορίστηκε για το Σάββατο μετά από αίτημα των κατηγορουμένων, όπως αναφέρει το syrostoday.



Νέες παραβιάσεις και εμπλοκές στο Αιγαίο από οκτώ Τουρκικά αεροσκάφη

Νέες παραβιάσεις από οκτώ τουρκικά αεροσκάφη σήμερα  στο Αιγαίο.

Συγκεκριμένα τρια ζευγάρια F-16 και δυο κατασκοπευτικά έκαναν συνολικά πέντε παραβάσεις των Κανόνων Εναέριας Κυκλοφορίας και παραβίασαν τον Εθνικό Εναέριο Χώρο οκτώ φορές.



Δείτε το σκεπτικό πίσω από την απόφαση για παροχή ασύλου στον δεύτερο Τούρκο

Ζήτημα ωρών είναι να τεθεί σε εφαρμογή η απόφαση απελευθέρωσης του δεύτερου κατά σειρά Τούρκου στρατιωτικού μετά το ναι της επιτροπής στο αίτημα για χορήγηση ασύλου που είχε υποβάλει.



Ελεύθερος και ο δεύτερος εκ των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών

Ακόμα ένας, ο δεύτερος κατά σειρά, από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που κρατούνται στην χώρα μας αφέθηκε ελεύθερος μετά από απόφαση της Επιτροπής Ασύλου που έκανε δεκτό το αίτημά του.