Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 -

οδικό δίκτυο



Προβλήματα στο οδικό δίκτυο από την κακοκαιρία

Ο καιρός είναι άστατος σε περιοχές της Ελλάδα, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στους δρόμους.

H Τροχαία προχώρησε σε διακοπές κυκλοφορίας λόγω συσσώρευσης υδάτων, καθιζήσεων και κατολισθήσεων προχώρησε σε ορισμένα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου.

Ειδικότερα



Ιωάννινα: Αποκλεισμένα χωριά, προβλήματα στο οδικό δίκτυο - Κλείνουν τα καταστήματα

Μάχη για να καθαρίσουν τους δρόμους, εξακολουθούν να δίνουν τα εκχιονιστικά μηχανήματα, καθώς συνεχίζεται η χιονόπτωση σε πολλές περιοχές της Ηπείρου.



Εντυπωσιακό νέο τζιπ από τους Ρώσους

Εξαιτίας του κακού οδικού δικτύου στη Ρωσία τα off-road οχήματα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή.

Φυσικά μπορεί να αγοράσει κανείς ένα 4x4 για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του, αλλά μπορει να... φτιάξει και ο ίδιος ένα δικό του τζιπ, που απλά δεν θα το σταματά τίποτα.

 



Αθήνα - Σπάρτη σε μόλις 2 ώρες!

Την ερχόμενη Δευτέρα παραδίδεται στην κυκλοφορία από τον υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη, ο νέος οδικός άξονας Λεύκτρου - Σπάρτης, μήκους 46 χλμ. που αποτελεί τμήμα της οδικής παραχώρησης Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας, με την ευθύνη λειτουργίας της κοινοπραξίας Μορέα.



Έτοιμο το νέο οδικό δίκτυο Λεύκτρο-Σπάρτη

Τη Δευτέρα θα δωθεί στην κυκλοφορία από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη ο νέος αυτοκινητοδρόμος Λεύκτρο-Σπάρτη.



Υποχωρεί ο χιονιάς κι έρχεται παγετός - Προσοχή στους δρόμους!

Υποχωρεί ο χιονιάς και μαζί του αποκαθίστανται σταδιακά τα προβλήματα που είχαν παρατηρηθεί σε οδικά δίκτυα σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.