Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

οδηγος ταξί



Τρόμος στην Ξάνθη! Έβγαλε μαχαίρι μέσα στο ταξί

Θύμα ληστείας έπεσε μια γυναίκα οδηγός ταξί στην Ξάνθη, την Τρίτη, στην περιοχή του οικισμού του Δροσερού. Η άτυχη οδηγός παρέλαβε έναν 36χρονο πελάτη ο οποίος της ζήτησε να τον μεταφέρει στον οικισμό του Δροσερού.

 

Έβγαλε μαχαίρι!



Μόσχα: Οδηγός ταξί νάρκωσε και λήστεψε σχολιαστή του BBC

Δυσάρεστη περιπέτεια στη Μόσχα για έναν σχολιαστή του Βρετανικού BBC, που βρέθηκε  ναρκωμένος και ληστεμένος από έναν οδηγό ταξί.
 



Μυστήριο με τον μικρό Θανάση: Οδηγός ταξί υποστηρίζει ότι τον μετέφερε στο Γαλάτσι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 13χρονου Θανάση Σ. από το Περιστέρι, για τον οποίο  έχει σημάνει συναγερμός «Amber Alert».
 



Αντιγράφει ταινία ο μανιακός δολοφόνος οδηγών ταξί; (βίντεο)

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον εντοπισμό του μανιακού δολοφόνου οδηγών ταξί.

Φαίνεται μάλιστα πως παίρνει μία απίστευτη τροπή αφού ήρθαν στο φως σημαντικές μαρτυρίες. Σύμφωνα με αυτές τις μαρτυρίες, ο δράστης είναι πιθανό να μιμήθηκε το σενάριο της ταινίας "Έτερος Εγώ".



Επίθεση σε οδηγό ταξί στο Αιγάλεω

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε σήμερα το πρωί ένας οδηγός ταξί στο Αιγάλεω.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα το πρωί τρεις άγνωστοι δράστες επιβιβάστηκαν στο ταξί του 62χρονου οδηγού και αφού τον απείλησαν με μαχαίρι, στη συνέχεια άρπαξαν τις εισπράξεις του και τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται.



Συντετριμμένος ο γιος του άτυχου οδηγού ταξί στην Κηφισιά: «Έχασα τον ήρωα μου και η μητέρα μου τον έρωτα της ζωής της»

Ξέσπασε ο γιος του άτυχου 52χρονου οδηγού ταξί, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ενώ εργαζόταν, την Τρίτη τα μεσάνυχτα στην περιοχή της Κηφισιάς.
 
«Έχασα τον ήρωα μου, και η μητέρα μου τον έρωτα της ζωής της», είναι τα λόγια του νεαρού, ο οποίος δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει τον άδικο χαμό του πατέρα του.