Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΟΑΣΘ



Φτάνουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη από την Κίνα τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ – Πότε θα κυκλοφορήσουν

Φτάνουν σήμερα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία που περιμένει ο ΟΑΣΘ από την Κίνα.

Μπορεί ακόμη να βρίσκονται εν πλω, αλλά ουσιαστικά διανύουν τα τελευταία ναυτικά μίλια, φορτωμένα στο καράβι που ξεκίνησε το θαλάσσιο ταξίδι του πριν από 26 ημέρες από το λιμάνι Lianyungang, στην επαρχία Τσιανγκσού της Κίνας.



Στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στην Σταυρούπολη η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών

Αυτοψία στο αμαξοστάσιο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) στη Σταυρούπολη, όπου πρόκειται να εγκατασταθούν οι υποδομές για τους σταθμούς φόρτισης των 110 νέων ηλεκτρικών λεωφορείων που θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους της πόλης τον Απρίλιο, πραγματοποίησε η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου.



ΟΑΣΘ: Έσπασαν τζάμι λεωφορείου επειδή τους έκανε παρατήρηση ο οδηγός

Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 27/11, σημειώθηκε περιστατικό βίας εντός αστικού λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής αεροδρομίου στη Θεσσαλονίκη.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 12 όταν ο οδηγός του αστικού έκανε παρατήρηση σε μία παρέα νεαρών ατόμων, αποτελούμενη από τέσσερα άτομα, επειδή άναψαν τσιγάρο μέσα στο λεωφορείο που εκείνη την ώρα ήταν εν κινήσει.

 

Θεσσαλονίκη: Στάση εργασίας προκήρυξαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

Τετράωρη στάση εργασίας (από τις 5 έως τις 9 το πρωί) αποφάσισε, για την προσεχή Δευτέρα 10 Αυγούστου, το διοικητικό συμβούλιο του συνδικάτου των εργαζομένων στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, αποστέλλοντας σχετικό εξώδικο στα υπουργεία Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Υποδομών και Μεταφορών, αλλά και στη διοίκηση του ΟΑΣΘ.



Μέχρι τις 10 το βράδυ τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Τροποποιήσεις θα γίνουν σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ. Όπως κάθε χρόνο, τα τελευταία δρομολόγια προς κάθε κατεύθυνση θα πραγματοποιηθούν (αναχώρηση από αφετηρία και τέρμα) στις 10 το βράδυ.