Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Ντόρα Μπακογιάννη



Οι κουραμπιέδες της Ντόρας

«Έφερα τους κουραμπιέδες για να το αποδείξω σε κάποιους οι οποίοι με αμφισβητούν» είπε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπή του ΣΚΑΙ.



Στην αναβίωση του Κλήδονα στις Μουρνιές, η Ντόρα Μπακογιάννη

«Είναι πολύ σημαντικό και ελπιδοφόρο το ότι η νέα γενιά ενδιαφέρεται για τις παραδόσεις και τα έθιμα του τόπου», ανέφερε μεταξύ άλλων η υποψήφια βουλευτής



Στον Αγ. Χαράλαμπο Λενταριανών η Ντόρα Μπακογιάννη: Δείτε εικόνες

 Στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στα Λενταριανά, πήγε το πρωί η Ντόρα Μπακογιάννη. Έφτασε στην εκκλησία η οποία γιορτάζει σήμερα, λίγο μετά τις 9.30 το πρωί, παρακολούθησε την λειτουργία και συνομίλησε στο τέλος με τον κόσμο που ήταν εκεί.



Η Ντόρα Μπακογιάννη υποψήφια Γενική Γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης

Υποψήφια για τη θέση του γενικού γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο οργανισμός. 

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής της ΝΔ είναι ανάμεσα στα τέσσερα που διεκδικούν τη συγκεκριμένη υέση. 



Στις ΗΠΑ για χειρουργική επέμβαση η Ντόρα Μπακογιάννη

Στις ΗΠΑ αναμένεται να μεταβεί μέσα στον Οκτώβριο η Ντόρα Μπακογιάννη, προκειμένου να υποβληθεί σε προγραμματισμένο χειρουργείο.

Η επέμβαση αφορά στο πρόβλημα που έχει στο πόδι της, το οποίο την ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό, μιας και είχε περάσει από χειρουργείο και τον Ιούνιο του 2017.



Στην Κρήτη για βουτιές η Ντόρα Μπακογιάννη με συνοδεία αστυνομικού

Στο, προσφιλές στην οικογένεια Μητσοτάκη, Μαράθι βρέθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη που περνάει λίγες μέρες χαλάρωσης στα Χανιά.