Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

νταρουσαφακα



Βεζένκοβ: Προετοιμασμένοι για δύσκολο παιχνίδι

Ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησε για την αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα (27/12, 19:15) και τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι και τα 40 λεπτά «μέσα» στο ματς.



Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος μετά το ματς με τη Νταρουσάφακα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τοποθετήθηκε με αρκετά καυστικό τρόπο για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, απέναντι στην Νταρουσάφακα, στέλνοντας μήνυμα πως όσοι δεν δίνουν όλο τους το είναι δεν έχουν θέση στους «πράσινους».



Έρικ: Μείναμε από δυνάμεις

Ο Μάικλ Έρικ, τόνισε πως η Νταρουσάφακα έμεινε από δυνάμεις στο τέλος και ο Παναθηναϊκός το εκμεταλλεύτηκε παίρνοντας τη νίκη.



"Βούλιαξε" το "τριφύλλι": Νταρουσάφακα - Παναθηναϊκός 77-72

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 77-72 από την Νταρουσάφακα στην 24η αγωνιστική της Euroleague, και υποχώρησε σε 14-10 στην πέμπτη θέση, στην οποία ισοβαθμεί πλέον με τον Ερυθρό Αστέρα.



Euroleague: Νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός για μπει στην τετράδα

Το τελευταίο… χαρτί του για είσοδο στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, που ισοδυναμεί με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, παίζει σήμερα (19:15) στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Νταρουσάφακα ο Παναθηναϊκός.



Ετοιμος ο Παναθηναϊκός για το παιχνίδι με την Νταρουσάφακα

Στην αποψινή δεύτερη από τις συνολικά τρεις επισκέψεις του στην Τουρκία για το Top-16 ο Παναθηναϊκός έχει έναν και μόνο στόχο: Να... κλείσει το σπίτι της ήδη αποκλεισμένης Νταρουσάφακα (20:30, Novasports2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) και να βρεθεί μια... ανάσα από την πρόκρισή του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.