Πέμπτη 09 Μαΐου 2024 -

νοσοκομειακοί γιατροί



"Παραλύει" σήμερα η Υγεία: 24ωρη απεργία γιατρών και εργαζομένων στα νοσοκομεία

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν σήμερα γιατροί και εργαζόμενοι στο σύστημα δημόσιας υγείας.



Τετράωρη στάση εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών Αττικής - Πειραιά

Τετράωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι νοσοκομειακοί γιατροί σε Αθήνα και Πειραιά.

Ειδικότερα, η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας - Πειραιά έχει εξαγγείλει στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 15.00 και καλεί σε συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας στις 12 το μεσημέρι.



Νοσοκομειακοί γιατροί: Στάση εργασίας 12:00 με 15:00

Στάση εργασίας αποφάσισαν οι Νοσοκομειακοί γιατροί και οι νοσηλευτές στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας, διαμαρτυρόμενοι για την υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση των Νοσοκομείων.



Στάση εργασίας νοσοκομειακών γιατρών σήμερα Τετάρτη 1 Νοεμβρίου

Τετράωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα και συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας στις 12 το μεσημέρι  πραγματοποιούν σήμερα οι νοσοκομειακοί γιατροί.

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) έχει προκηρύξει πανελλαδική στάση εργασίας, απαιτώντας την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων.



Απεργούν την Πέμπτη οι νοσοκομειακοί γιατροί

Πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στις 13:00 έξω από το υπουργείο Εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο οι νοσοκομειακοί και ελευθεροεπαγγελματίες γιατροί, ενάντια στον ασφαλιστικό νόμο.



Με απεργία στις 2 Μαρτίου αντιδρούν οι νοσοκομειακοί γιατροί

Κλιμακώνουν τη δράση τους οι νοσοκομειακοί γιατροί ενάντια στον ασφαλιστικό νόμο και προκηρύσσουν 24ωρη απεργία στις 2 Μαρτίου και πανελλαδική συγκέντρωση την ίδια ημέρα, στη 1 μετά το μεσημέρι, στο υπουργείο Εργασίας.