Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

νομικη αθηνων



«Πάρτι» διακινητών ναρκωτικών στη Νομική καταγγέλλουν καθηγητές

Ανοικτή επιστολή γεμάτη οργή και αγανάκτηση για την εγκατάλειψη της Νομικής Αθηνών από τα αρμόδια όργανα στην «βαριά παρανομία», εξέδωσαν 93 καθηγητές της Νομικής Αθηνών με κοινοποίηση στις εισαγγελικές αρχές και τους συναρμόδιους υπουργούς, με την οποία δηλώνουν ότι: «Εάν δεν ληφθούν μέτρα άμεσα και δεν αντιμετωπιστεί το φαινόμενο από την Πολιτεία, θα υποχρεωθούμε να προστατεύσουμε την



Υπό κατάληψη η Νομική Αθηνών με αίτημα την απόσυρση των διδάκτρων στα μεταπτυχιακά προγράμματα

Υπό κατάληψη για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα βρίσκεται η Νομική Σχολή Αθηνών, με κύριο αίτημα την απόσυρση των διδάκτρων που έχουν επιβληθεί στα μεταπτυχιακά της προγράμματα και ανέρχονται στα 1.200 ευρώ. Έπειτα από τη διεξαγωγή γενικής συνέλευσης ο Φοιτητικός Σύλλογος της Νομικής αποφάσισε να συνεχιστεί η κατάληψη της σχολής.



Η Νομική Αθηνών νίκησε το Χάρβαρντ: Πρώτοι οι Έλληνες φοιτητές σε παγκόσμιο διαγωνισμό

Είχαν απέναντί τους εκπροσώπους από τα πιο φημισμένα πανεπιστήμια στον κόσμο. Παρόλα αυτά, ήταν η ελληνική τετράδα εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις στον παγκόσμιο διαγωνισμό εικονικής δίκης: τα παιδιά της Νομικής Αθηνών, που κατάφεραν να νικήσουν και τους φοιτητές του Χάρβαρντ. 



Πρωταθλήτρια Κόσμου η Νομική Αθηνών - Άφησε πίσω της το Χάρβαρντ

Πρωταθλήτρια κόσμου αναδείχθηκε η Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και απέσπασε οκτώ βραβεία στον Παγκόσμιο Γύρο του διεθνούς πανεπιστημιακού διαγωνισμού Foreign Direct Investment International Arbitration Moot 2015, που έγινε στο Λονδίνο, από τις 29 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου.