Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Νίκος Σεργιανόπουλος



Πίσω στο χρόνο: Όταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος δολοφονείται με 21 μαχαιριές

Ο πρωταγωνιστής της τηλεόρασης Νίκος Σεργιανόπουλος πέφτει νεκρός από 21 συνολικά μαχαιριές, συγκλονίζοντας τον Πανελλήνιο.  Έφερε τραύματα από μαχαίρι, στον λαιμό τη θωρακική χώρα, την κοιλιά και την ωμοπλάτη, ενώ ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Φίλιππος Κουτσάφτης, που είχε εξετάσει νωρίτερα το πτώμα, διαπίστωσε ότι έφερε επιπλέον και αμυντικά τραύματα στα χέρια, πράγμα που σημα



Νίκος Σεργιανόπουλος: Ποιος μένει στο σπίτι που δολοφονήθηκε ο ηθοποιός;

Δέκα χρόνια μετά την αποτρόπαια δολοφονία του γνωστού ηθοποιού, Νίκου Σεργιανόπουλου το σπίτι - τόπος τους εγκλήματος, όπου βρήκε φρικτό θάνατο, φαίνεται πως απέκτησε και πάλι ζωή.



Ο Θοδωρής Αθερίδης αποκαλύπτει γιατί σταμάτησε να κάνει παρέα με τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Για τον τρόπο που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον αλκοολισμό μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή «Late Night», του Γιώργου Λιάγκα.

 



Νίκος Σεργιανόπουλος: ποιος μένει στο σπίτι που δολοφονήθηκε ο ηθοποιός

Εννιά χρόνια μετά την αποτρόπαια δολοφονία του γνωστού ηθοποιού, Νίκου Σεργιανόπουλου, το σπίτι – τόπος τους εγκλήματος, όπου βρήκε φρικτό θάνατο, φαίνεται πως απέκτησε και πάλι ζωή.

Πήρε αρκετά χρόνια έως ότου το σπίτι του Νίκου Σεργιανόπουλου, στο Παγκράτι να βρει νέο ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή, κυρίως λόγω του γεγονότος, που είχε διαδραματιστεί εκεί.