Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 -

Νίκος Οικονομόπουλος



Πώς ο Νίκος Οικονομόπουλος βοήθησε οικονομικά τον Γιώργο Λαμπάτο – Το κλάμα του ηθοποιού

Ο Γιώργος Λαμπάτος φαίνεται ότι σιγά σιγά βρίσκει ξανά τον βηματισμό του, τόσο στο οικονομικό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι, έχοντας δίπλα του τον δικό του «φύλακα άγγελο» να τον στηρίζει.



ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: «Θα κοινωνούσα ακόμη και μετά από έναν λεπρό»

Ο νεαρός και πολύ γνωστός τραγουδιστής, Νίκος Οικονομόπουλος, κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων του για τη νέα του συνεργασία με την εταιρία heaven, μίλησε για τον Θεό σε μία συγκινητική ομολογία πίστεως για τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και τη Θεία Κοινωνία.



Ευαγγελία Αραβανή: Μιλάει ανοιχτά για τον Νίκο Οικονομόπουλο

Η Ευαγγελία Αραβανή είναι στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της. Το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Νίκου Οικονομόπουλου και αυτό την έχει κάνει να λάμπει. Η 32χρονη καλλονή απολαμβάνει όμως και την επαγγελματική της επιτυχία αφού τα πράγματα για εκείνη πάνε από το καλό στο καλύτερο.



Ευαγγελία Αραβανή – Νίκος Οικονομόπουλος: Οι πρώτες εικόνες από το ταξίδι στις Μαλδίβες!

Στις εξωτικές Μαλδίβες βρίσκεται η Ευαγγελία Αραβανή και ο αγαπημένος της Νίκος Οικονομόπουλος και απολαμβάνουν το πρώτο ρομαντικό τους ταξίδι σε έναν από τους πιο εξωτικούς προορισμούς του κόσμου. Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες ταξίδεψε σε μέρη μαγικά μαζί με τους φίλους του Νίκο Κοκλώνη και Τρύφωνα Σαμαρά, και είναι στα καλύτερά τους.



Αραβανή-Οικονομόπουλος: Έτοιμοι να αποκτήσουν παιδί

Από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους διανύει η Ευαγγελία Αραβανή στο πλευρό του καλού της, Νίκου Οικονομόπουλου. Το ζευγάρι δηλώνει ευτυχισμένο και έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.



Τι δουλειά είχε ο Νίκος Οικονομόπουλος στον Αρχιεπίσκοπο;

Ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, για να πάρει την ευχή του.

Ο Οικονομόπουλος φαίνεται ότι τάχθηκε σύμμαχος του φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου της Αρχιεπισκοπής και γενικότερα της Εκκλησίας.

Δείτε τις φωτογραφίες...