Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Νίκος Κοτζιάς



Ο ομογενής που ενόχλησε τον Κοτζιά στο Μόναχο απαντά: «Είμαι Έλληνας Μακεδόνας, ούτε χουντικός, ούτε χρυσαυγίτης»

«Δεν είμαι ούτε χουντικός, ούτε χρυσαυγίτης. Είμαι Έλληνας Μακεδόνας που απλά έθεσα μια ερώτηση στον κ. Κοτζιά ο οποίος αντί να απαντήσει άρχισε να βρίζει». Αυτά είναι τα λόγια του Γιάννη Γκέκα ο οποίος έθεσε μια «σκληρή», για τα δεδομένα του πρώην υπουργού, ερώτηση στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Μόναχο. 

 

Η στιγμή που ο Κοτζιάς αποκαλεί τα Σκόπια σκέτο «Μακεδονία» στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών!- Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ



Μυστική ψηφοφορία θέλει στη Βουλή για την Συμφωνία των Πρεσπών ο Κοτζιάς

Η ψηφοφορία στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών να είναι μυστική και οι βουλευτές να ψηφίσουν κατά συνείδηση, προτείνει στη ΝΔ και στα μικρότερα κόμματα ο Νίκος Κοτζιάς, μέσω συνέντευξής του στο Έθνος της Κυριακής, εκφράζοντας την πεποίθησή του για σαφή πλειοψηφία υπέρ της Συμφωνίας.



Οργισμένο tweet από τον Νίκο Κοτζιά

Μια μέρα μετά την τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Εξωτερικών και την ορκωμοσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Κοτζιάς έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στο twitter.



Αυτή είναι η επιστολή παραίτησης Κοτζιά: Τα βέλη στον Καμμένο και το παρασκήνιο

Επίθεση στον Πάνο Καμμένο εξαπολύει ο Νίκος Κοτζιάς στην 9σέλιδη επιστολή παραίτησής του προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όπως αποκαλύπτεται σε μέρος του περιεχομένου της, που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».