Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Νίκος Καρβέλας



Η Αννίτα Πάνια μιλάει πρώτη φορά για την σχέση της με τον Καρβέλα: «Δεν ζούμε μαζί εδώ και καιρό…»

Στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο προβλήθηκε η συνέντευξη της παρουσιάστριας, η οποία απάντησε για όλα με αφοπλιστική ειλικρίνεια.



Πάνια - Καρβέλας: Το πάρτι γενεθλίων για τον γιο τους που έγινε 10 ετών

 

Ο γιος της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα, Ανδρέας έγινε 10 χρόνων και όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος οι γονείς του, του ετοίμασαν πάρτι σε γνωστό χώρο των βορείων προαστίων.



Νίκος Καρβέλας: Κινδυνεύει να χάσει την περιουσία του λόγω του Star Academy

Αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να χάσει την περιουσία του είναι ο Νίκος Καβρέλας, λόγω της δικαστικής διαμάχης με το Epsilon, που προκλήθηκε από την αποχώρησή του από το Star Academy μετά τον έντονο on air καβγά με τον Μένιο Φουρθιώτη.



Πρωτοφανή αγωγή κατέθεσε το Epsilon στον Νίκο Καρβέλα! Εμπλέκεται και η Άννα Βίσση...

Ήταν στα τέλη Μαΐου όταν το Epsilon ανακοίνωσε πως ο Νίκος Καρβέλας αποτελεί παρεθόν από το Star Academy, μετά και τον επικό on air καβγά του με τον Μένιο Φουρθιώτη και οι δύο πλευρές φαίνεται πως θα βρεθούν αντιμέτωπες στα δικαστήρια, καθώς το κανάλι κατέθεσε αγωγή κατά του συνθέτη, στην οποία εμπλέκεται και η Άννα Βίσση, παρά το ότι συνεχίζει να βρίσκεται στο talent show.



Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νίκος Καρβέλας μετά τον χωρισμό με την Αννίτα Πάνια

Ενός κακού μύρια έπονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Καρβέλας βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον χωρισμό του από την Αννίτα Πάνια. Συγκεκριμένα τα προβλήματα υγείας, όπως υψηλή πίεση και χοληστερίνη, έχουν προσθέσει ένα ακόμη...



Χωρίζουν Νίκος Καρβέλας – Αννίτα Πάνια

Ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια χωρίζουν και μάλλον όλα δείχνουν…οριστικά, με το γνωστό μουσικοσυνθέτη να μετακομίζει σε νέο σπίτι.