Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

Νίκος Γκάλης



Νίκος Γκάλης: Δεν ανέχομαι παιχνίδια στην πλάτη μου

Έντονα ενοχλημένος εμφανίζεται με ανάρτησή του στο Facebook ο Νίκος Γκάλης με όσους παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του, όπως λέει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γκάλης τονίζει ότι δεν θα είναι υποψήφιος κανενός κόμματος και επισημαίνει: «Στους Έλληνες αξίζει μια καλύτερη μοίρα».

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτησή του:



Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: Ο Νίκος Γκάλης με γλίτωσε από τα ναρκωτικά

Αρκετά άτομα από την εγχώρια showbiz συμμετείχαν στο στο «Nick Galis Hall of Famous game».

 

Ένας εξ αυτών ήταν και ο γνωστός τραγουδιστής και άλλοτε παίκτης του μπάσκετ, Χρήστος Χολίδης, ο οποίος σε ανάρτησή στο προφίλ του στο Facebook ανέφερε ότι ο Νίκος Γκάλης τον... γλίτωσε από τα ναρκωτικά.



Γκάλης: «Μου χάρισε ένα υπέροχο δώρο γενεθλίων η Εθνική Νέων»!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιόρτασε τα 60α γενέθλιά του ο... Θεός του ελληνικού μπάσκετ. 

Ο Νίκος Γκάλης συνεχάρη την Εθνική Νέων Ανδρών για την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ και την... ευχαρίστησε για το «δώρο» που του έκανε! 



Άλωσε το "Νίκος Γκάλης" ο Ολυμπιακός

Μετά από ένα ματς που δικαίωσε απόλυτα τον τίτλο του «αιώνιου» ντέρμπι, ο Ολυμπιακός με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Σπανούλη, έφυγε με το διπλό από το ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό με 77-79, για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.



Νίκος Γκάλης: Γιατί λέει «όχι» στις προτάσεις για την πολιτική

Ο Νίκος Γκάλης έχει δεχτεί πρόταση για να κατέβει στον στίβο της πολιτικής από όλα τα κόμματα. Ο ίδιος εξήγησε για ποιον λόγο λέει «όχι»...



Νίκος Γκάλης: Η Ισπανία και η Λιθουανία δίκαια πήραν την πρόκριση στον μεγάλο Τελικό

Η άποψη του Νίκου Γκάλη πάντα έχει αξία. Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ παρακολουθεί φανατικά το Ευρωμπάσκετ και καταθέτει το δικό του σχόλιο για τους δύο συναρπαστικούς ημιτελικούς και τον τελικό Ισπανία-Λιθουανία.