Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

νικαια



Οι αγρότες αποφάσισαν αποκλεισμό των Εθνικών Οδών και κάθοδο με τα τρακτέρ τους στην Αθήνα

Οι αγρότες κατά την πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια της Λάρισας το μεσημέρι της Τρίτης (6/2), αποφάσισαν αποκλεισμό των Εθνικών Οδών και κάθοδο με τα τρακτέρ τους στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα.



Τραγωδία στη Νίκαια: Μηχανή συγκρούστηκε με ασθενοφόρο – Νεκρός ο οδηγός της μοτοσικλέτας

Τραγικό τέλος βρήκε ένας οδηγός μοτοσικλέτας σε δρόμο της Νίκαιας, λίγο πριν τα μεσάνυχτα των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού της μηχανής προήλθε έπειτα από σύγκρουση με ασθενοφόρο στην Πέτρου Ράλλη και Βιθυνίας, κοντά στο Γ' Νεκροταφείο.



Νίκαια: Φόβοι για κύκλωμα εμπορίας βρεφών

Μια απίστευτη ιστορία αποκάλυψε ο Alpha, με τις αρμόδιες Αρχές να καλούνται, πλέον, να διαπιστώσουν αν πρόκειται για ένα ξεχωριστό περιστατικό ή από πίσω έχει αναπτυχθεί κύκλωμα.



Η στιγμή που ο Ρουβίκωνας εισβάλλει στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Βίντεο με τον διάλογο που είχαν τα μέλη του Ρουβίκωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του Γενικού Κρατικού Νίκαιας έδωσε στη δημοσιότητα η οργάνωση, λίγο μετά την εισβολή της στο γραφείο του, μετά τον θάνατο της αλλοδαπής αποκλειστικής νοσοκόμας, πριν λίγες ημέρες.



Σύλληψη των 3ων διαρρηκτών καταστημάτων σε Νίκαια, Πειραιά, Κορυδαλλό

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τρεις αλλοδαπούς που έκαναν ληστείες σε καταστήματα στη Νίκαια, τον Πειραιά και τον Κορυδαλλό.

Πρόκειται για έναν 18χρονο, έναν 19χρονο και έναν 20χρονο, που είχαν ρημάξει τα καταστήματα το τελευταίο εξάμηνο. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 26 περιπτώσεις κλοπών.



Αθωώθηκαν οι δέκα αγροτοσυνδικαλιστές για το μπλόκο της Νίκαιας

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, όλοι οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν αθώοι για το μπλόκο που στήθηκε στη Νίκαια κατά τη διάρκεια των φετινών κινητοποιήσεων.