Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

νευρικη ανορεξια



Άτυπη νευρική ανορεξία: Αυτά είναι τα συμπτώματα και οι πιθανές επιπλοκές υγείας

Η άτυπη νευρική ανορεξία, θα πρέπει να γίνει γνωστό πως έχει τα ίδια κριτήρια με την «απλή» ανορεξία εκτός από το σωματικό βάρος του ατόμου, καθώς παραμένει στο φυσιολογικό εύρος ή και υψηλότερο.

Ως αποτέλεσμα, οι γιατροί συνήθως χάνουν ή υποτιμούν την πάθηση, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε καθυστερήσεις στη θεραπεία.



Νευρική ανορεξία: Επτά Ελληνίδες που βγήκαν νικήτριες και μίλησαν ανοιχτά [ΦΩΤΟ]

Οι άνθρωποι με νευρική ανορεξία δίνουν μεγάλη αξία στον έλεγχο του βάρους και στην σιλουέτα τους, ενώ χρησιμοποιούν ακραίες μεθόδους για να το πετύχουν .



Σάσα Μπάστα: Τι είπε για τη νευρική ανορεξία [ΒΙΝΤΕΟ]

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Σάσα Mπάστα να πάσχει από νευρική ανορεξία.



Σκιά του εαυτού της γνωστή ηθοποιός – Ανησυχία για τη νευρική ανορεξία

Υπερβολικά αδυνατισμένη και αδύναμη συνεχίζει να είναι η διάσημη ηθοποιός. Η εμφάνισή της μάλιστα, φαίνεται να έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια με τους θαυμαστές της να ανησυχούν για την υπερβολικά σκελετωμένη φιγούρα της. Ο λόγος για την Tara Reid που πρωταγωνιστούσε στην ταινία “American Pie” και τώρα φαίνεται πως πάσχει από νευρική ανορεξία.



Λαμία: «Έσβησε» 17χρονη από νευρική ανορεξία

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία για το 17χρονο κορίτσι που "έφυγε" τόσο πρόωρα για την γειτονιά των αγγέλων.

Τραγικός επίλογος για 17χρονη κοπέλα από τη Λαμία η οποία άφησε την τελευταία πνοή της μετά από χρόνια μάχη με τη νευρική ανορεξία. Τα προβλήματα φαίνεται πως είχαν ξεκινήσει πέντε χρόνια νωρίτερα, με τον θάνατο της 54χρονης μητέρας της από καρκίνο.



Ελληνίδα τραγουδίστρια έδωσε μάχη με τη νευρική ανορεξία: Έμεινα χωρίς φαγητό για 2 μήνες

Η Κατερίνα Κουκουράκη, η τραγουδίστρια που αντικατέστησε τη Μελίνα στους Vegas, έδωσε συνέντευξη στο «Πρώτο θέμα» και αποκάλυψε ότι πέρασε από το στάδιο της νευρικής ανορεξίας!