Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

νεογέννητο μωρό



Συγκίνηση! Ανάπηρος σκύλος έσωσε παιδί που το έθαψαν ζωντανό σε χωράφι

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στη Βόρεια Ταϊλάνδη όταν ένας ανάπηρος σκύλος έσωσε ένα νεογέννητο βρέφος από ένα χωράφι.

Συγκεκριμένα ο σκύλος μύρισε και ξέθαψε ένα νεογέννητο αγοράκι που η ανήλικη μητέρα του φέρεται να το έθαψε ζωντανό σε ένα χωράφι, στη βόρεια Ταϊλάνδη.



Μητέρα πούλησε το νεογέννητο μωρό της για να αγοράσει... αεροπορικό εισιτήριο

Πούλησε το νεογέννητο μωρό της έναντι του ποσού των 166 ευρώ και σχεδόν αμέσως ξόδεψε τα χρήματα για να αγοράσει ένα αεροπορικό εισιτήριο: μια Ουζμπέκα καταδικάστηκε σήμερα σε κάθειρξη 4 ετών από δικαστήριο της Αγίας Πετρούπολης, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο τις δικαστικές αρχές.

 



Η Αγγελική Δαλιάνη με το νεογέννητο μωρό της στη θερμοκοιτίδα

Το μωράκι της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη ήρθε πρόωρα στον κόσμο πριν από λίγο καιρό. Η μαμά πήρε εξιτήριο, ο μικρός όμως χρειάστηκε να μείνει λίγο καιρό στη θερμοκοιτίδα.

Η ηθοποιός ανάρτησε τη Δευτέρα μια φωτογραφία μπροστά από τη θερμοκοιτίδα και μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. «Ο μαχητής μου», έγραψε.



Ένας πατέρας έκανε ένεση με τον ιό HIV στο νεογέννητο μωρό του! Αλλά αυτό δεν είναι καν το πιο συγκλονιστικό...

Όταν ο Μπράιαν Τζάκσον ήταν μόλις 11 μηνών, ο πατέρας τουπροσπάθησε να τον σκοτώσει με έναν τρόπο, απίστευτα σκληρό: Του έκανε ένεση με μολυσμένο αίμα που περιείχε τον ιό του Aids.


Ζευγάρι αποφάσισε να υιοθετήσει ένα νεογέννητο μωρό. Μόλις πήγαν στο νοσοκομείο τούς περίμενε μια μεγάλη έκπληξη!

Είναι κάποιοι άνθρωποι που η δημιουργία μιας πραγματικά μεγάλης οικογένειας, είναι το όνειρο της ζωής τους. Ένα τέτοιο ζευγάρι, είναι η Alison και ο Josh.