Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

Νέο κόμμα



Έρχεται… νέο κόμμα «καραμανλικών»;

Μία ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μεβολές κατά  του Αντώνη Σαμαρά, του Κυριάκου Μητσοτάκη και του ΠΑΣΟΚ, έρχεταινα βάλει φωτιά στα σενάρια περί ίδρυσης νέου κόμματος «καραμανλικών»,παρότι ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής δεν έχει καμία διάθεση να φύγει από τοκόμμα που ίδρυσε ο θείος του.



Νέο κόμμα ανακοίνωσε ο Βαρουφάκης

Νέο κόμμα προανήγγειλε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Με ανάρτηση στα ελληνικά και τα αγγλικά, ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε στα τρία χρόνια από τις εκλογές του 2015 που ανέδειξαν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.



Ρήγμα σε μεγάλο κόμμα - Βουλευτής ιδρύει δικό του κόμμα

Ο ​​Ευάγγελος Βενιζέλος αποφάσισε την περασμένη Παρασκευή σε σύσκεψη με τους στενούς συνεργάτες του να ιδρύσει νέο κόμμα, όπως αποκαλύπτει η «Καθημερινή».



«Ελλάδα - O άλλος δρόμος» το νέο κόμμα, που ίδρυσε ο Νότης Μαριάς

Στην ανακοίνωση ίδρυσης κόμματος με το όνομα «ΕΛΛΑΔΑ - O ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» προχώρησε ο Ευρωβουλευτής -καθηγητής Νότης Μαριάς με την κατάθεση της σχετικής ιδρυτικής δήλωσης στον Άρειο Πάγο την Τρίτη 28 Μαρτίου.



Ανακοινώνει πολιτικό φορέα η Ραχήλ Μακρή

Στο Ηράκλειο της Κρήτης θα παρευρεθεί η πρώην Βουλευτής των ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ κ. Ραχήλ Μακρή για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Mαρτίου 1821.

Ωστόσο δεν πρόκειται για μια απλή επίσκεψη καθώς θα συνδυαστεί με την επίσημη ανακήρυξη του πολιτικού φορέα που έχει προαναγγείλει εδώ και καιρό του οποίου το όνομα θα είναι "Μέτωπο Νίκης". 



Διάσπαση στη ΝΔ και νέο κόμμα ετοιμάζει ο Σαμαράς

Την εμφανή επιθυμία του Αντώνη Σαμαρά να συνεχίζει να δίνει ισχυρό στίγμα στο εσωτερικό της Ν.Δ., παρά την προσχηματική αποστασιοποίησή του από τις διαδικασίες διαδοχής, κατέδειξε η παρουσία του στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στη Μαδρίτη, αλλά και οι εν γένει χειρισμοί του περιβάλλοντός του στο εσωκομματικό πεδίο.