Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

νεκρός άντρας



Τραγωδία στον Αχελώο – Νεκρός άντρας που είχε πάει για ψάρεμα

Τραγικό τέλος είχε το χόμπι του για έναν ηλικιωμένο άντρα από την περιοχή του Αγρινίου, ο οποίος με τη βάρκα του είχε μεταβεί στον Αχελώο - στη θέση Στράτος - προκειμένου να ψαρέψει.
Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες τα ίχνη του εξαφανίστηκαν, με αποτέλεσμα ο γιος του να ενημερώσει τις αρχές και να αρχίσει η αναζήτηση του.



Τρίκαλα: Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του ηλικιωμένος άντρας

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr άντρας (γύρω στα 60) βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στα Αμπελάκια, από τον αδελφό του. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του, ο οποίος και αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.



Βόλος: Κρεμασμένος βρέθηκε 33χρονος άντρας

Σε πλήρη αναταραχή η μικρή τοπική κοινωνία του Βόλου στην είδηση του θανάτου ενός 33χρονου, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του. Το νεκρό άντρα εντόπισε η μητέρα του, ενώ όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός άντρας χρησιμοποιήσε κασκόλ ποδοσφαιρικής ομάδας για να κρεμαστεί.



Άργος: Νεκρός άντρας εντοπίστηκε κάτω από γέφυρα

Περίοικος ειδοποίησε πως κάποιος άντρας ο οποίος ζούσε κάτω από τη γέφυρα του ποταμού Ξεριά στο Άργος, κείτεται νεκρός.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και άντρες του τμήματος ασφαλείας Άργους.



Νεκρός άντρας στην πλατεία Αττικής από πυροβολισμούς

Νεκρός, με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε στις 5.30 το πρωί, άνδρας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, στο δρόμο, επί της οδού Αδμητού 16 στην πλατεία Αττικής.

Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και από την αστυνομία γίνονται έρευνες για την ταυτοποίηση του θύματος, καθώς και τον εντοπισμό των δραστών.



Νεκρός άντρας σε αποσύνθεση στον Πειραιά

Σύμφωνα με τις πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες, άντρας περίπου 70 ετών βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του επί της οδού Αλκιβιάδου 70 στον Πειραιά, μετά από έντονα παράπονα γειτόνων λόγω δυσοσμίας από το διαμέρισμα.