Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

νεαρη



Κοπέλα ανεβασμένη σε ταράτσα στα Ιωάννινα απειλεί άτι θα πέσει στο κενό

Μεγάλη αναστάτωση και κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί εδώ και λίγη ώρα στο κέντρο των Ιωαννίνων, καθώς μία νεαρή γυναίκα απειλεί να αυτοκτονήσει.

Η κοπέλα έχει ανέβει στην ταράτσα πενταώροφης πολυκατοικίας και απειλεί να πέσει στο κενό.



Θρίλερ με 32χρονη που βρέθηκε νεκρή στην Κρήτη!

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στη Σητεία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για μία 32χρονη η οποία εντοπίστηκε το μεσημέρι χωρίς τις αισθήσεις της.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία που κάνει έρευνες.

Δεν είναι ακόμα γνωστή η αιτία του θανάτου της. Ωστόσο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και η περίπτωση της εγκληματικής ενέργειας…

 



Η ξεκαρδιστικές φωτογραφίες της Νικόλ Κίντμαν από τα νιάτα της

Ανά καιρούς, διαβάζουμε στο διαδύκτιο, για τις ζωές αρκετών από τους στέρες του Χόλυγουντ, πριν γίνουν διάσημοι.
Κάποιο από αυτούς εργάζονταν ως σερβιτόροι, άλλοι ως χορευτές, ενώ υπάρχουν και οι περιπτώσεις ορισμένων οι οποίοι ήταν σε άσχημη οικονομική κατάσταση, ακόμη και άστεγοι. 



Κρήτη: Αυτή είναι η άτυχη νεαρή που σκοτώθηκε στο φαράγγι του Αμπά – Θλίψη για τα γαλάζια μάτια που έκλεισαν για πάντα

Βαθιά θλίψη έχει σκορπίσει στην εκπαιδευτική κοινότητα του Ηρακλείου η είδηση του τραγικού θανάτου της 31χρονης νηπιαγωγού, η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από τη μοιραία πτώση της στο φαράγγι του Αμπά στην απόληξη των Αστερουσίων Ορέων, στη διάρκεια πεζοπορίας.



Εικόνες από τη διάσωση 21χρονης που έπεσε στο φαράγγι του Ροδοκάλου

Σχεδόν 2,5 ώρες κράτησε η επιχείρηση απεγκλωβισμού μιας 21χρονης που τραυματίστηκε γύρω στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής (17/8) στο Φαράγγι του Ροδοκάλου στην Υπάτη.



Νεαρή είπε ψέμματα πως έπεσε θύμα βιασμού για να εκδικηθεί τον πρώην της!

Aπίστευτο αυτό που έκανε μια νεαρή κοπέλα σε περιοχή των Νοτίων Προαστίων, η οποία κατήγγειλε ψευδώς βιασμό, με σκοπό να εκδικηθεί τον πρώην της, που την χώρισε και να τον κάνει... να την λυπηθεί!