Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024 -

νεα ταξη πραγματων



Ή εμβολιασμός, ή… φυλακή! Η παγκόσμια χούντα δείχνει τα κοφτερά της «δόντια»!

Η "Νέα Τάξη Πραγμάτων" είναι ΕΔΩ και θέλει τους πάντα εμβολιασμένους με τα θανατηφόρα εμβόλια της χημικής ιατρικής, όπως για παράδειγμα εκείνα της Αφρικής, που περιέχουν υδράργυρο και προκαλούν στείρωση!

Αρχή; Που αλλού; στις ΗΠΑ! Στην Καλιφόρνια...



Μαθήματα παγκόσμιας διακυβέρνησης στα σχολεία - Βυθίζουν την Ελλάδα του φωτός στο σκοτάδι

Διανύουμε με βεβαιότητα την πιο δύσκολη, προκλητική και συνάμα "σκοτεινή"  περίοδο για τη χώρα μας, μέσα σε μια Ευρωπαϊκή Ένωση, που επιδιώκει να αποκτήσει ταυτότητα και υπόσταση ως "Ηνωμένες πολιτείες Ευρώπης", χωρίς όμως να υπάρχει κανένα πρόσφορο έδαφος για τέτοιου είδους σύγκλιση και φυσικά χωρίς καμία προοπτική να συμβεί στο μέλλον.
 


Η ελίτ της νέας τάξης πραγμάτων αποφασίζει για την παγκόσμια οικονομική πολιτική

Όλο ένα και πληθαίνουν οι φωνές των οικονομολόγων, των οικονομικών αναλυτών, αλλά και των σκεπτικιστών αναφορικά με την τρέχουσα κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας και την κατεύθυνση προς την οποία κινείται. 
 


Η "Νέα Τάξη" μίλησε: Απαγορεύεται η γιορτή των Χριστουγέννων!

Τέρμα η γιορτή των Χριστουγέννων στα δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία, και παιδικούς σταθμούς. Όπως αναφέρουν γερμανικά ΜΜΕ, η γιορτή των Χριστουγέννων θα απαγορευτεί και θα την αντικαταστήσει η «γιορτή του Φωτός», (κατά τις επιταγές της Νέας Τάξης), με το πρόσχημα να μην θίξουμε τους μουσουλμάνους.