Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 -

Νέα Αριστερά



Χαρίτσης: «Η ραγδαία αύξηση στις τιμές των ακινήτων οδήγησε την κυβέρνηση της Ισπανίας να καταργήσει τη Golden Visa»

Ο επικεφαλής της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, με ανάρτησή του στα social media, επικροτεί την απόφαση της Ισπανίας να καταργήσει τη Golden Visa.



Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία της Νέας Αριστεράς για τη νομική αναγνώριση του όρου γυναικοκτονία

Κατατέθηκε από τη Νέα Αριστερά, η τροπολογία του κόμματος για τη νομική αναγνώριση του όρου γυναικοκτονία. Η τροπολογία κατατέθηκε σήμερα στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής για τις ψηφιακές υπηρεσίες.



Νέα Αριστερά για Τέμπη: Συγκάλυψη τέλος, το δίκιο θα κερδίσει

«Ο κ. Μητσοτάκης πριν λίγες μέρες αναρωτήθηκε στις Βρυξέλλες από πού προκύπτει η κυβερνητική συγκάλυψη για το έγκλημα των Τεμπών. Στην απορία του απαντά το χτεσινό δημοσίευμα του Βήματος για την κοπτοραπτική των ηχητικών συνομιλιών του σταθμάρχη Λάρισας με οδηγούς αμαξοστοιχιών», σχολιάζουν πηγές της Νέας Αριστεράς.



Άμεση σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για θέματα άμυνας ζητά ο Χαρίτσης

Την άμεση σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για όλα τα κρίσιμα θέματα που αφορούν την άμυνα της χώρας, ζητά ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης.



Χαρίτσης για Τέμπη: «Ο Κ.Μητσοτάκης επέλεξε να κρυφτεί πίσω από τους υπουργούς και τους βουλευτές του»

Ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης (21/3) χαρακτήρισε ως «ντροπιαστική» τη χθεσινή συνεδρίαση στη Βουλή για το έγκλημα των Τεμπών και συμπλήρωσε ότι «σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που καίει την κοινωνία ο πρωθυπουργός απουσίασε από την Βουλή.



Χαρίτσης: «Το έγκλημα των Τεμπών δεν θα ξεχαστεί – Ο Κ.Μητσοτάκης οφείλει να έρθει στη Βουλή και να απολογηθεί»

Ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, ενόψει της αυριανής συζήτησης στη Βουλή επί του πορίσματος της Εξεταστικής για το έγκλημα στα Τέμπη, τόνισε πως «ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να έρθει στη Βουλή και να απολογηθεί για την απόπειρα συγκάλυψης. Να μη διανοηθεί να κρυφτεί πίσω από τους υπουργούς του».