Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

ΝΑΥΤΗΣ



Απεβίωσε ο ναύτης του «φιλιού της Τάιμς Σκουέρ»

Ο Τζορτζ Μεντόσα πέθανε μετά από μια πτώση που είχε τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή στο σπίτι του στο Μίντλεταουν, όπου ζούσε με τη σύζυγό του, όπως ανέφερε η κόρη του στην τοπική εφημερίδα Providence Journal.

Η Γκρέτα Ζίμερ Φρίντμαν, η γυναίκα που φίλησε μέσα στον ενθουσιασμό του ο Μεντόσα, πέθανε το 2016 σε ηλικία 92 ετών.



Αύριο στο αυτόφωρο ο πλοίαρχος και ένας ναύτης της υδροφόρας για το δυστύχημα της Αίγινας

Αύριο οδηγούνται στο αυτόφωρο ο πλοίαρχος και ένα μέλος του πληρώματος του πλοίου-υδροφόρα «Αίγινα», που στις 7:30 το πρωί της Τετάρτης συγκρούστηκε με το αλιευτικό σκάφος «Παναγιώτης» στη θαλάσσια περιοχή 2,5 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Σουβάλας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο αδέλφια ψαράδες, 62 και 74 ετών.

 



Τιμητική άδεια έταξε ο Τσίπρας στον ναύτη που του έσπασε το αβγό (Βίντεο)

Ευδιάθετος ήταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του χθες, ανήμερα Πάσχα στον Ναυτικό Σταθμό της Κέρκυρας.

Εκεί, αφού συνομίλησε με τους ναύτες και τους αξιωματικούς, τσούγκρισε, παραδοσιακά, αβγά με όλους. 

Μάλιστα, στον ναύτη που του έσπασε το αβγό έταξε τιμητική άδεια και όχι... φυλακή!



Αγνοείται ναύτης νότια της Ίου - Σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό του

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή νότια της Ίου, για τον εντοπισμό 29χρονου μέλους του πληρώματος του φορτηγού πλοίου «New island».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 29χρονος που είναι και ο λιπαντής του πλοίου, όταν ήρθε η ώρα να αναλάβει τη βάρδια του δεν εμφανίστηκε - και εκτιμάται ότι πιθανόν έπεσε στη θάλασσα από αδιευκρίνιστη αιτία.