Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ναυτες



Δυτική Αφρική: Έξι Ρώσοι ναύτες όμηροι μετά από επίθεση πειρατών

Πειρατές επιτέθηκαν σε πλοίο με σημαία Παναμά, το οποίο έπλεε ανοιχτά της Μπενίν, στη Δυτική Αφρική.



Ο Πούτιν αρνείται να απελευθερώσει Oυκρανούς ναύτες

O Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι είναι «πολύ νωρίς» να επιστρέψουν οι ουκρανοί ναύτες και τα πλοία που κατασχέθηκαν από τη Ρωσία στη Θάλασσα του Αζόφ, κατηγορώντας την ουκρανική κυβέρνηση για την πρόκληση του γεγονότος προκειμένου να αποσπαστεί η προσοχή από τα εσωτερικά της προβλήματα.



Ορκίστηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι νέοι ναύτες μας

Tελέσθηκε η ορκωμοσία Ναυτών 2017 Δ΄ ΕΣΣΟ, στη Ναυτική Βάση ΚΑΝΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017.



Ανατριχιαστικό: Σώθηκαν τελευταία στιγμή δύο ναύτες του μοιραίου υποβρυχίου που εξαφανίστηκε

Άγιο είχανε δύο άνδρες μέλη του υποβυχίου Σαν Χουάν της Αργεντινής που εξαφανίστηκε πριν από αρκετές μέρες στον Ατλαντικό Οι δύο άνδρες σώθηκαν γιατί δεν επιβάστηκαν ποτέ στο μοιραίο υποβρύχιο... Ο ένας μάλιστα πήρε άδεια λίγα λεπτά πριν το Σαν Χουάν ξεκινήσει το ταξίδι του.

 



ΗΠΑ: Στα αεροστεγή του αντιτορπιλικού βρέθηκαν νεκροί οι ναύτες που αγνοούνταν

Το αμερικανικό Ναυτικό επιβεβαίωσε χθες ότι έχει εντοπίσει τις σορούς και των 10 ναυτικών που σκοτώθηκαν κατά τη σύγκρουση του αντιτορπιλικού John S. McCain με εμπορικό πλοίο έξω από τη Σιγκαπούρη και τη Μαλαισία την περασμένη εβδομάδα.



Νεκροί βρέθηκαν αγνοούμενοι ναύτες από το αντιτορπιλικό των ΗΠΑ που συγκρούστηκε με δεξαμενόπλοιο

Μερικές από τις σοροί των δέκα ναυτών που αγνοούνταν μετά την χθεσινή σύγκρουση του αντιτορπιλικού John S. McCain με δεξαμενόπλοιο ανοιχτά της Σιγκαπούρης εντοπίστηκαν σε σημείο του σκάφους, όπως δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής των αμερικανικών ναυτικών επιχειρήσεων στον Ειρηνικό, ναύαρχος Σκοτ Σουίφτ.