Πέμπτη 25 Απριλίου 2019 -
Μερική συννεφιά

17 °C

Σήμερα, 25. Απριλίου 2019

ΝαύπλιοΝαύπλιο: Το συντριβάνι που εμφανίστηκε από τη μια στιγμή στην άλλη - Τι είχε συμβεί - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Ένας πυροσβεστικό κρουνός στην πόλη του Ναυπλίου μετατράπηκε σε σιντριβάνι. Συμφωνα με πληροφορίες το πρωί, έξω ακριβώς από το Δημαρχείο Ναυπλίου ένα φορτηγό που εκτελούσε εργασίες από λάθος χειρισμό του οδηγού έσπασε έναν κρουνό της πυροσβεστικής με αποτέλεσμα το νερό από την πίεση να εκτοξεύεται σε αρκετά μέτρα.Ναύπλιο: Έκλεψαν τα δάχτυλα από το άγαλμα του Καποδίστρια

Δεν έχουν τέλος οι βανδαλισμοί στο άγαλμα του Ιωάννη Καποδίστρια. Για ακόμα μία φορά έγινε στόχος το άγαλμα, που βρίσκεται στην ομώνυμη πλατεία στο Ναύπλιο.

Στις 26 Αυγούστου του 2018 άγνωστοι έσπασαν τέσσερα δάχτυλα από το δεξί χέρι του αγάλματος του κυβερνήτη, το οποίο πρόπερσι είχε αποκτήσει και πάλι αντίχειρα, έπειτα από περίπου 40 χρόνια.Μαζικά στο νοσοκομείο μαθητές με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας!

Συναγερμός σήμανε στο νοσοκομείο Ναυπλίου το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή, όταν δεκάδες παιδιά ηλικίας 14-15 ετών πήγαιναν το ένα μετά το άλλο στη νοσηλευτική μονάδα που εφημέρευε, με συμπτώματα εμετού, διάρροιας και πυρετού.Τραγωδία στο Ναύπλιο! Αυτοκτόνησε και τον βρήκαν έναν μήνα μετά

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί στο Ναύπλιο την Τρίτη το βράδυ όταν ειδοποιήθηκαν από κατοίκους στην περιοχή της Αγίας Μονής για αφόρητη δυσοσμία που προερχόταν από μονοκατοικία.Κακοκαιρία στο Ναύπλιο

Η επερχόμενη κακοκαιρία δείχνει τα δόντια της και στην Αργολική πρωτεύουσα με τα κύματα από τους θυελλώδεις ανέμους να χτυπούν δυνατά την περιοχή του λιμενοβραχίονα.

Οι καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν τη Δευτέρα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, θα δώσουν σταδιακά τη θέση τους σε μια νέα κακοκαιρία, καθώς ψυχaρές αέριες μάζες πολικής προέλευσης κατεaυθύνονται προς τη χώρα μας.Η εντυπωσιακή παλίρροια στο Ναύπλοιο (βίντεο)

Εντυπωσιακό για ακόμη μια φορά το φαινόμενο της άμπωτης στην πόλη του Ναυπλίου , με τη θάλασσα να έχει τραβηχτεί προς τα μέσα αποκαλύπτοντας μια τεράστια έκταση.