Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

ναταλια λιονακη



Ναταλία Λιονάκη: “Δεν ακολούθησα το μοναχισμό από κατάθλιψη, τον ακολούθησα γιατί πλημμύριζα από Χαρά και Φως”

Ναταλία Λιονάκη : «Δεν ακολούθησα το δρόμο του Θεού από ερωτική απογοήτευση ούτε από κατάθλιψη. Τον ακολούθησα επειδή με πλημμύριζε από χαρά και φως ο Χριστός».

Αυτά ήταν τα λόγια της Ναταλίας Λιονάκη στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη όταν την είχε συναντήσει στο σπίτι της στο Παγκράτι.



Απόσπασμα της τηλεοπτικής συνέντευξης Λιονάκη: Η ηθοποιός μίλησε της για την μητέρα της και για τον δρόμο του Θεού

Την περίοδο που η Ναταλία έδινε τη μάχη της και προετοιμαζόταν για την μοναστική της πορεία είχε μιλήσει αποκλειστικά στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη για λογαριασμό του δελτίου ειδήσεων του Σταρ.
 


Ναταλία Λιονάκη: Ακολούθησα το μοναχισμό γιατί πλημμύριζα από χαρά και φως

«Δεν ακολούθησα το δρόμο του Θεού από ερωτική απογοήτευση ούτε από κατάθλιψη, τον ακολούθησα επειδή με πλημμύριζε από χαρά και φως ο Χριστός».

Αυτά ήταν τα λόγια της Ναταλίας Λιονάκη στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη όταν την είχε συναντήσει στο σπίτι της στο Παγκράτι, την περίοδο που όλοι την κυνηγούσαν για να μιλήσει στα τηλεοπτικά παράθυρα.



Η ιστορία της ηθοποιού Λιονάκη πριν γίνει Μοναχή Φεβρωνία - Oλη η αλήθεια (Φωτό+Βίντεο)

Μετά από περίπου έξι χρόνια δοκιμασίας στην μοναστική ζωή η Ναταλία Λιονάκη , η ηθοποιός που απασχόλησε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με την επιλογή της να ακολουθήσει τον δρόμο του μοναχισμού, εκάρη Μοναχή στην Κένυα.



Είναι γεγονός: Χειροτονήθηκε μοναχή στην Κένυα η Ναταλία Λιονάκη (Φωτό)

Kαι επίσημα μοναχή είναι πλέον η Κρητικιά ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη, η οποία φέρει το όνομα «Φεβρωνία».

Η χειροτονία της ηθοποιού έγινε στις 14 Αυγούστου 2017 στην Κένυα με την στήριξη του πνευματικού της πατέρα Απόστολου, ο οποίος πριν μερικές μέρες επισκέφτηκε ύστερα από απουσία 4 ετών, τo Ηράκλειο.