Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

Ναταλία Γερμανού



The Secret Song: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα και επιστρέφει με νέα επεισόδια

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω από 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές, το The Secret Song με τη Ναταλία Γερμανού, ξεκίνησε γυρίσματα για νέο κύκλο επεισοδίων με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, δυνατές συγκινήσεις και μοναδικές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.



Η Ναταλία Γερμανού σε reunion με τους συμμαθητές της – «Οι σταθερές μου αξίες»

Η Ναταλία Γερμανού έκανε ένα reunion με τους συμμαθητές της το βράδυ της Δευτέρας, 22 Απριλίου.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την ίδια και άλλους επτά συμμαθητές της, από κοινή έξοδο που πραγματοποίησαν στο Χαλάνδρι.



Στο νοσοκομείο η Ναταλία Γερμανού – Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Ναταλία Γερμανού, η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργείο και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (27-28/1) θα βρίσκεται εκτός της εκπομπής της.

Τη σχετική είδηση αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης (25/1) η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται» υποβλήθηκε σε προγραμματισμένο χειρουργείο.



Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού για τα φίλτρα και τα μπότοξ

H Ναταλία Γερμανού είναι γνωστό πώς δεν κολλάει πουθενά και απαντάει σε ότι και αν την ρωτήσουν ακόμα και αν έρθει σε δύσκολη θέση.

 



Παίκτης του Survivor στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού

Διπλή εκπροσώπηση θα έχει στη νέα εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, στον Alpha το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Χάρης Γιακουμάτος θα είναι οι δύο πρώην παίκτες του Survivor (από τον πρώτο και δεύτερο κύκλο αντίστοιχα) που θα πλαισιώσουν την έμπειρη παρουσιάστρια στη μεγάλη της επιστροφή στον Alpha και στη ζώνη του σαββατοκύριακου.



Tα «όχι» του ALPHA στη Ναταλία Γερμανού – Τι της απαγόρευσε το κανάλι;

Πρόκειται αναμφίβολα για την τηλεοπτική ανατροπή της χρονιάς...

Η Ναταλία Γερμανού μετά από πέντε χρόνια στο Epsilon επιστρέφει ξανά στον ALPHA! Στο κανάλι της Κάντζας η ξανθιά παρουσιάστρια θα είναι στο τιμόνι μεσημεριανής εκπομπής κάθε Σαββατοκύριακο.