Τρίτη 14 Μαΐου 2024 -

μυστικές υπηρεσίες



NY Times: «Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες ήξεραν τα πάντα για την τρομοκρατική επίθεση στην Μόσχα

Οι NY Times προχώρησαν σε μια πού σοβαρή αποκάλυψη. Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες δεν ενημέρωσαν τους Ρώσους ομολόγους τους, για τις πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει γύρω από την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall στην Μόσχα, από φόβο ότι θα μπορεί να αποκαλύπτονταν οι πηγές τους και έτσι η Μόσχα θα γνώριζε πλέον τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουν πληροφορίες.



«Σεισμός» από την αποκάλυψη των Anonymous για δίκτυο μυστικών υπηρεσιών με «πλοκάμια» και σε Ελλάδα

Κατασκοπευτικό θρίλερ μετά την αποκάλυψη των Anonymous που υποστηρίζουν πως έχουν στην κατοχή τους έγγραφα για ένα δίκτυο μυστικών υπηρεσιών στην Ευρώπη υποκινούμενο από την Βρετανία.



Η Μέρκελ «ξήλωσε» τον επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών για να τον αναβαθμίσει

Σάλος στη Γερμανία από τη αναβάθμιση του πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών αφού αρχικά η Άνγκελα Μέρκελ τον υποβάθμισε και στη συνέχεια του έδωσε απλόχερα το αξίωμα του υφυπουργού.

'Αμεση ήταν η αντίδραση των Σοσιαλδημοκρατών για την προαγωγή του Μάασεν ενώ η κομματική νεολαία απείλησε και με αποχώρηση από τον κυβερνητικό συνασπισμό.



Κομισιόν: Πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις στη Ρωσία για την υπόθεση Σκριπάλ

Η απόφαση για την επιβολή νέων ευρωπαϊκών κυρώσεων κατά της Μόσχας σε απάντηση για την απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην διπλού ρώσου πράκτορα και της κόρης του πρέπει να ληφθεί από τις κυβερνήσεις των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.



Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ προσπαθούν να στρατολογήσουν Ρώσους, σύμφωνα με το Κρεμλίνο

Οι Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνται με πολύ ωμό τρόπο στον τομέα της κατασκοπείας, προσπαθούν να στρατολογήσουν Ρώσους πολίτες ασκώντας τους πιέσεις, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, σχολιάζοντας δημοσίευμα της εφημερίδας The New York Times σύμφωνα με το οποίο οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες επιχείρησαν να κάνουν πληροφοριοδότη του



Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ εξετάζουν τη μπάλα που έδωσε ο Πούτιν στον Τραμπ

Ο Ρώσος πρόεδρος είχε δώσει τη μπάλα στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που είχαν παραχωρήσει οι δύο ηγέτες από το Ελσίνκι, ωστόσο οι μυστικές υπηρεσίες αποφάσισαν να εξετάσουν «πολύ προσεκτικά» το δώρο.