Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

μυστικά ομορφιάς



Μυστικά ομορφιάς από την Κορέα!

Σκέψου το λίγο: Η Κορέα μας έδωσε τις κρέμες BB, τις sheet masks και τα cushion compacts. Και ένας από τους λόγους που έχουμε σε τόση εκτίμηση τις Κορεάτισσες και τις επιλογές τους είναι πως έχουν οι περισσότερες άψογη επιδερμίδα που μοιάζει σαν να έχει περάσει από photoshop ειδικού και χωρίς να φοράνε ένα τόνο makeup.



Τι κάνει κάθε μέρα αυτή η 80χρονη γυναίκα και δείχνει 30 χρόνια μικρότερη

Η Filomena Warihay σε λίγο κλείνει τα 80 -γεμάτα από εμπειρίες και συγκινήσεις- χρόνια της.

«Καθημερινά ξυπνάω με θέληση και οδηγό έναν σκοπό. Νιώθω προικισμένη με ενέργεια και ταλέντο, θέλω να βοηθώ τους άλλους να προχωρούν στη ζωή τους. Είμαι αληθινά ευγνώμων» αναφέρει η ίδια.



Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς των stars!

Οι μεγαλύτερες stars του πλανήτη εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί λαμπερές και όμορφες. Ήξερες όμως πως κρύβουν μυστικά ομορφιάς με απλά προϊόντα που έχεις σπίτι σου;

Αυτό αποκάλυψαν οι make up artist τους και το μενού περιλαμβάνει από κέτσαπ (!) μέχρι και… σελοτέιπ για την αφαίρεση του μακιγιάζ. Διάβασε τα μυστικά των stars και θα μείνεις άφωνη!



11 μυστικά beauty tips από την γιαγιά

Τα μυστικά της κοκέτας γιαγιάς για να λάμψεις και να παραμείνεις νέα! 

1. Ενυδάτωση με ελαιόλαδο
Η γιαγιά μου πιστεύει πως το μυστικό νεότητας και λάμψης κρύβεται στο ελαιόλαδο! Γι΄αυτό:
* Mπορείς να χρησιμοποιείς ελαιόλαδο αντί για ενυδατική κρέμα (πρωί-βράδυ)!

 

Γιατί δεν πρέπει να βάζεις την κρέμα ματιών το βράδυ!

Mια από τις top αισθητικούς του κόσμου, με μεγάλη επιρροή στη Νέα Υόρκη αποκαλύπτει ένα δικό της μυστικό που πάει κόντρα σε αυτά που γνωρίζαμε μέχρι πρότινος για το beauty daily routine.