Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

MRB



Τάσεις MRB: Προβάδισμα της ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ.Τι λένε οι πολίτες για Σκοπιανό και Μνημόνιο

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι τάσεις της MRB. 

Η συγκεκριμένη μέτρηση αποτελείται από την πανελλαδική έρευνα σε 2.000 πολίτες με δικαίωμα ψήφου, με τη μέθοδο των προσωπικών συνεντεύξεων (face to face) και καταγράφει τη σημερινή πολιτική κατάσταση της χώρας (χρόνος διεξαγωγής 22 έως 29 Ιουνίου 2018).



Ερευνα MRB: Απαισιοδοξία για το μέλλον και φυγή νέων - Χωρίς εμπιστοσύνη οι πολίτες

Κλίμα απαισιοδοξίας κυριαρχεί στις εκτιμήσεις των πολιτών, με διάχυτα τα αισθήματα φόβου και ανασφάλειας, σύμφωνα με τις εξαμηνιαίες τάσεις της MRB. 

Η συντριπτική πλειονότητα, σε ποσοστό 87,2%, πιστεύει ότι τα πράγματα θα πάνε γενικά στη χώρα αρκετά ή πολύ άσχημα, ενώ ιδιαίτερα οι νέοι επιλέγουν το δρόμο της φυγής. 



Αποκαλυπτική η έρευνα της MRB: Προβάδισμα της ΝΔ. Οργή, ντροπή κι απαισιοδοξία

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι τάσεις της MRB. Η συγκεκριμένη μέτρηση αποτελείται από την πανελλαδική έρευνα σε 2.000 πολίτες με δικαίωμα ψήφου με τη μέθοδο των προσωπικών συνεντεύξεων (face to face) και καταγράφει τη σημερινή πολιτική κατάσταση της χώρας (χρόνος διεξαγωγής 20 έως 29 Ιουνίου 2017).



Τζίφος οι εξαγγελίες Τσίπρα στους συνταξιούχους - Ακόμα πολύ πίσω δημοσκοπικά ο ΣΥΡΙΖΑ

Ελάχιστη είναι η δημοσκοπική ωφέλεια για τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εξαγγελίες Τσίπρα για τη χορήγηση της μισής 13ης σύνταξης σε 1,6 εκατομμύρια συνταξιούχους.



Δημοσκόπηση της MRB δείχνει μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Διευρύνει το προβάδισμα της έναντι του ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία στην πρόθεση ψήφου, έτσι όπως καταγράφεται σε έρευνα της MRB, η οποία πραγματοποιήθηκε από 16 έως 24 Ιουνίου.



Δημοσκόπηση της MRB δείχνει μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Διευρύνει το προβάδισμα της έναντι του ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία στην πρόθεση ψήφου, έτσι όπως καταγράφεται σε έρευνα της MRB, η οποία πραγματοποιήθηκε από 16 έως 24 Ιουνίου και δημοσιεύει το real.gr.