Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024 -

Μπρους Σπρίνγκστιν



Ο Μπρους Σπρίνγκστιν αποκάλυψε πως η σύζυγός του παλεύει αθόρυβα με τον καρκίνο εδώ και έξι χρόνια

O Μπρους Σπρίνγκστιν βρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Road Diary: Bruce Springsteen and The E Street Band».

Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ για τον θρύλο της ροκ και τη στενή ομάδα των συνεργατών του σε σκηνοθεσία Τομ Ζίμνι.



Ο Μπρους Σπρίνγκστιν αναβάλλει τις συναυλίες του στην Πράγα και το Μιλάνο εξαιτίας προβλημάτων με τη φωνή του

Μετά την αναβολή της συναυλίας τους στo Orange Vélodrome της Μασσαλίας το Σάββατο(25.05), ο Μπρους Σπρίνγκστιν και η E Street Band αναβάλλουν δύο ακόμη σταθμούς της ευρωπαϊκής τους περιοδείας «κατόπιν ιατρικής εντολής» αφού ο Αμερικανός ρόκερ συνεχίζει να έχει «προβλήματα με την φωνή του».



Αγνώριστος ο Μπρους Σπρίνγκστιν, επέστρεψε στη σκηνή

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν εμφανίστηκε στην πρώτη του συναυλία ύστερα από μήνες αγνώριστος και θύμισε σε αρκετούς την  ηθοποιό Τίλντα Σούιντον.

Ντυμένος με κόκκινο πουκάμισο και σκούρο τζιν, ο 74χρονος μουσικός του «Born to Run» επέστρεψε την Τρίτη στις περιοδείες του στο Φοίνιξ της Αριζόνα, αφού είχε αναβάλει τις συναυλίες του λόγω της περιπέτειας με το πεπτικό έλκος.



Από τον Ομπάμα, μέχρι τον Μπρους Σπρίνγκστιν, την Μαντόνα, τον Μπον Τζόβι, τη Lady Gaga, όλοι στηρίζουν Χίλαρι

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν τα εκλογικά τμήματα στις ΗΠΑ, η Χίλαρι Κλίντον τελείωσε την προεκλογική εκστρατεία που διήρκησε σχεδόν 19 μήνες με μια βραδιά γεμάτη παλμό και πλήθος κόσμου στη Φιλαδέλφεια μαζί με τον Μπαράκ Ομπάμα, στη συνέχεια με μια τελευταία ηλεκτρισμένη συγκέντρωση με την Lady Gaga τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.