Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024 -

Μπομπ Ντίλαν



Χειρόγραφα του Μπομπ Ντίλαν, Μάικλ Τζάκσον και το πιστοποιητικό θανάτου του Τούπακ σε δημοπρασία

Χειρόγραφοι στίχοι του Μπομπ Ντίλαν και του Μάικλ Τζάκσον, αλλά και το αυθεντικό πιστοποιητικό θανάτου του ράπερ Τουπάκ είναι μερικά από τα περισσότερα από 1.000 αναμνηστικά αντικείμενα διασημοτήτων που διατίθενται προς πώληση.



Ο Μπομπ Ντίλαν θα παραλάβει τελικά το Νόμπελ του

Ο Μπομπ Ντίλαν θα παραλάβει το Σάββατο ή την Κυριακή στη Στοκχόλμη το μετάλλιο και το δίπλωμα του βραβείου Νόμπελ Λογοτεχνίας που του δόθηκε, ανακοίνωσε σήμερα η γραμματέας της Σουηδικής Ακαδημίας Επιστημών Σάρα Ντάνιους.



Μπομπ Ντίλαν: «Πίστευα ότι είχα τόσες πιθανότητες να κερδίσω το Νόμπελ όσες και να πάω στο φεγγάρι»

Εκπληκτος για το γεγονός ότι τιμήθηκε με βραβείο Νόμπελ δήλωσε ο Μπομπ Ντίλαν, ο οποίος όμως δεν μετέβη στη Στοκχόλμη για να παραλάβει το βραβείο του, αλλά έστειλε ένα μήνυμα με το οποίο ευχαριστούσε τη σουηδική ακαδημία για τη βράβευσή του.



Απονομή Νόμπελ: 'Ελαμψε δια της απουσίας του ο Μπομπ Ντίλαν

Απονεμήθηκαν σήμερα στη Στοκχόλμη τα Νόμπελ των επιστημονικών κλάδων, της λογοτεχνίας και της οικονομίας, μετά την απονομή του Νόμπελ Ειρήνης που πραγματοποιήθηκε στο Όσλο και το οποίο παρέλαβε ο πρόεδρος της Κολομβίας Χουάν Μανουέλ Σάντος.

Κατά την λαμπερή τελετή αίσθηση προκάλεσε η απουσία ενός εκ των βραβευθέντων, του Μπομπ Ντίλαν.



Μπομπ Ντίλαν: Θα πάει Στοκχόλμη... τέσσερις μήνες μετά την απονομή του Νόμπελ

Ο Μπομπ Ντίλαν, ο οποίος αποφάσισε να μην παραστεί στην απονομή του βραβείου Νόμπελ Λογοτεχνίας που θα γίνει τον Δεκέμβριο στη Στοκχόλμη, θα επισκεφθεί ωστόσο την άνοιξη στη σουηδική πρωτεύουσα, ανακοίνωσε σήμερα η μόνιμη γραμματέας της Ακαδημίας η οποία του απένειμε το βραβείο.



Έσπασε τη σιωπή του ο Μπόμπ Ντίλαν - Θα παραστεί στην τελετή απονομής του βραβείου Νόμπελ

Ο παγκοσμίου φήμης ερμηνευτής και τραγουδοποιός  Μπομπ Ντίλαν, αποφάσισε να γνωστοποιήσει τις σκέψεις του για το βραβείο Νόμπελ και δήλωσε ότι θέλει να βρίσκεται στην τελετή απονομής  τον Δεκέμβριο.