Σάββατο 18 Μαΐου 2024 -

μπεβερλι χιλς



Η Σάνεν Ντόχερτι θυμάται τον «φρικτό γάμο», που οδήγησε στην απόλυση από το «Beverly Hills, 90210»

Η Σάνεν Ντόχερτι παραδέχτηκε ότι άφησε τη στενοχώρια της να επηρεάσει τη δουλειά της, όταν πρωταγωνιστούσε στο «Beverly Hills, 90210». Στο podcast της με τίτλο «Let’s Be Clear With Shannen Doherty», η ηθοποιός κάθισε μαζί με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της, Τζέισον Πρίστλεϊ, και παραδέχτηκε ότι ο αντιεπαγγελματισμός της στο πλατό οδήγησε στην απόλυσή της μετά την τέταρτη σεζόν, το 1994.



Σάνεν Ντόχερτι: Με την κατάλληλη θεραπεία θέλω να ζήσω άλλα τρία με πέντε χρόνια

Στο πρώτο επεισόδιο της χρονιάς του podcast «Let’s Be Clear», η δημοφιλής ηθοποιός του «Beverly Hills, 90210», Σάνεν Ντόχερτι(Shannen Doherty) με καλεσμένο τον ογκολόγο της Δρ Λόρενς Πίρο(Dr. Lawrence Piro), συζήτησαν για την εξέλιξη των θεραπειών του καρκίνου τα τελευταία χρόνια.



Μάθημα ζωής από την Σάνεν Ντόχερτι: Η εμφάνιση της «Μπρέντα» στο κόκκινο χαλί που συγκινεί! (Φωτό)

Η λατρεμένη σε όλους μας «Μπρέντα» από το «Μπέβερλι Χιλς» συνεχίζει να δείχνει στον καρκίνο... ποιος είναι το αφεντικό!

Χαμογελαστή και ευδιάθετη έκανε άλλη μια δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί σε φιλανθρωπικό γκαλά για την προστασία των ζώων, από την στιγμή που ολοκλήρωσε την χημειοθεραπεία της. 



Η Μπρέντα από το Μπέβερλι Χιλς παλεύει με τον καρκίνο του στήθους

Διεγνώσθη με καρκίνο του μαστού το Μάρτιο και υποβάλλεται ακόμα σε θεραπεία πασίγνωστη ηθοποιός.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι, που έγινε διάσημη από τις τηλεοπτικές σειρές "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" ως Μπρέντα και "Οι Μάγισσες", υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο του μαστού, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα του περιοδικού People.