Κυριακή 19 Μαΐου 2024 -

Μπέργκ



Μπεργκ: Φαβορί η Ρεάλ, όμως όλα είναι πιθανά

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, τόνισε ότι η ομάδα του, Αλ Αΐν, έχει στόχο τη νίκη στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Συλλόγων, κόντρα στην Ρεάλ.



Τη Παρασκευή απαντάει στη FIFA η Αλ Αϊν για Μπεργκ

Ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ υπομονή με την ομάδα από το Άμπου Ντάμπι και αρκετές προσπάθειες να βρει μια λύση. Όμως η Αλ Αϊν όχι μόνο καθυστέρησε χαρακτηριστικά να πληρώσει τη δόση των 725.000 ευρώ(δύο μήνες), αλλά δεν έδειξε και κανένα ενδιαφέρον. 



O Παναθηναϊκός ξεκίνησε να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Μπεργκ

Μπορεί ακόμα ο Μάρκους Μπεργκ να ανήκει στον Παναθηναϊκό, αλλά εκεί που έχουν φτάσει τα πράγματα θα θεωρείται μεγάλη έκπληξη αν ο πρώτος σκόρερ των... πρασίνων παραμείνει στην ομάδα. 

Στο «τριφύλλι» έχουν αρχίσει ήδη την προσπάθεια να βρουν τον αντικαταστάτη του, κάτι που όπως αναφέρει η «Live Sport» έχει επωμιστεί ο Νίκος Λυμπερόπουλος. 

 

Τα βρήκαν για τη ρήτρα Παναθηναϊκός-Μπεργκ

Όλα είναι έτοιμα για να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την πλευρά του Μάρκους Μπεργκ για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2019. 

Όπως γράφει σήμερα το «Goal News», οι δύο πλευρές συμφώνησαν και στη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη, ύστερα από σχετικό αίτημα των εκπροσώπων του. 



Παναθηναϊκός: Έτοιμος να υπογράψει «χρυσό» συμβόλαιο ο Μπεργκ

Προχωράει το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας του Μάρκους Μπεργκ με τον Παναθηναϊκό και είναι πολύ πιθανό να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις από βδομάδα στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς θα βρεθεί στην Αθήνα ο μάνατζερ του παίκτη.