Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

μπαρμπαρούσης



Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Μπαρμπαρούσης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε Κώστας Μπαρμπαρούσης.

Ο  ο ανεξάρτητος βουλευτής απολογήθηκε για το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας με αφορμή το κάλεσμα του από το βήμα της Βουλής σε πραξικόπημα κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του για το «Μακεδονικό».



Μπαρμπαρούσης με χειροπέδες και... χαμόγελα

O ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Kώστας Μπαρμπαρούσης,  είχε μεταφερθεί το πρωί της Τετάρτης στην Ευελπίδων για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Όταν έφθασε στο χώρο των δικαστηρίων έτυχε επευφημιών από μία μικρή ομάδα συγκεντρωμένων.

Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης βγήκε χαμογελαστός και με χειροπέδες από τον ανακριτή καθώς θα μεταφερθεί εκ νέου στον εισαγγελέα. 



Μπαρμπαρούσης: Ανακαλεί όσα είπε στην Βουλή για να γλυτώσει βαριά καταδίκη

«Ατελείς λεκτικές υπερβολές και ατυχείς εκφράσεις» ήταν όσα είπε στην Βουλή ο κατηγορούμενος για κακούργημα βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, σύμφωνα με δήλωση του από την ΓΑΔΑ, όπου τονίζει «τον απόλυτο σεβασμό του στο Σύνταγμα, το δημοκρατικό πολίτευμα και στους θεμελιώδεις θεσμούς του». 



Εδώ κρυβόταν ο Κ. Μπαρμπαρούσης για να αποφύγει την σύλληψη (φωτο)

Σε ένα σπίτι στο Πάτημα Χαλανδρίου, κρυβόταν από το βράδυ της Παρασκευής ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, μετά την ανεπιτυχή καταδίωξή του από περιπολικά της ΕΛΑΣ στην εθνική οδό.



Συνελήφθη ο βουλευτής Κ. Μπαρμπαρούσης

Στην Πεντέλη συνελήφθη έπειτα από επιχείρηση της Αστυνομίας, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, μετά τα όσα είχε πει στη Βουλή.

Κρυβόταν σε ένα σπίτι φιλικού του προσώπου. Θα οδηγηθεί σήμερα στις δικαστικές Αρχές.



Στην ορεινή Αιτωλοακαρνανία αναζητούν τον Μπαρμπαρούση -Ξέφυγε λόγω... e-pass

Το e-pass ήταν αυτό που διέσωσε τον βουλευτή Μπαρμπαρούση από την καταδίωξη των αστυνομικών την ώρα που περνούσε τα διόδια της γέφυρας του Ρίου.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, είχε φτάσει στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ το ένταλμα της σύλληψης του.