Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Μπαρες



ΟΑΣΑ: Έκλεισαν οι μπάρες, εκτινάχθηκαν τα έσοδα

Το φράγμα των 20 εκατ. ευρώ έσπασαν τον Μάρτιο τα έσοδα του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, με την αύξηση των εσόδων που παρατηρείται από τις αρχές του έτους να οφείλεται στις κλειστές μπάρες.



Έκλεισαν οι μπάρες σε όλους τους σταθμούς μετρό και ΗΣΑΠ

Στο σταθμό «Βικτώρια» ολοκληρώθηκε το κλείσιμο των πυλών στους σταθμούς αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ, δηλαδή τις γραμμές 1 (Ηλεκτρικός) και 2 και 3 (Μετρό).

Σύμφωνα, με τον ΟΑΣΑ, τη Δευτέρα, πρώτη μέρα του κλεισίματος των πυλών στο σταθμό «Βικτώρια» παρουσιάστηκε αύξηση των επικυρώσεων κατά 10.000, σε σύγκριση με μία εβδομάδα νωρίτερα (Δευτέρα 8 Απριλίου).



Επιδρομή στον σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ. Έσπασαν μπάρες και μηχανήματα

Επιδρομή στο σταθμό Ειρήνη του Ηλεκτρικού έκανε το βράδυ της Τρίτης ομάδα περίπου δέκα κουκουλοφόρων.

Οι κουκουλοφόροι χρησιμοποιώντας ρόπαλα και λοστούς έσπασαν μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων και αμέσως μετά εξαφανίστηκαν.

Ακολούθως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, αλλά οι δράστες είχαν προλάβει να εξαφανισθούν.



Κλείνουν οριστικά οι μπάρες στο μετρό - Τι θα γίνει από δω και στο εξής

Οι μπάρες σε όλους τους σταθμούς του μετρό αναμένεται να κλείσουν οριστικά έως και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, όπως έγινε γνωστό από στελέχη του ΟΑΣΑ.

 

Κλείνουν οι μπάρες του Μετρό οριστικά - Δείτε σε ποιους σταθμούς

Οριστικά κλείνουν οι μπάρες του Μετρό σταδιακά, αρχικά σε επιλεγμένους σταθμούς ολοκληρώνοντας τη μετάβαση στη νέα εποχή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Κλειστές έως και τις 2 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής παρέμειναν όλες οι πύλες του μετρό, εισόδου και εξόδου, συμπεριλαμβανομένων και των πυλών των ΑμΕΑ και ανέργων, στους σταθμούς «Ακρόπολη» και «Αγία Μαρίνα».