Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

μοτοσυκλετες



Θεσσαλονίκη: Πορεία με μοτοσυκλέτες ενάντια στην συμφωνία για το Σκοπιανό

Οι μηχανές συγκεντρώθηκαν δεξιά και αριστερά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου έχοντας με ελληνικές σημαίες, και ο κόσμος φώναζε συνθήματα κατά των πολιτικών.

Την ίδια ώρα, μετά από διαδικτυακό κάλεσμα, πραγματοποιήθηκε και πεζή πορεία, η οποία ξεκίνησε από την κεντρική είσοδο του λιμανιού και θα κατευθυνθεί σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.



Καρπενήσι: Νεκροί δύο νεαροί μετά από μετωπική σύγκρουση μηχανών

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 11 το βράδυ της Κυριακής στο Καρπενήσι, όταν δυο μηχανές μεγάλου κυβισμού, που κινούταν αντίθετα, συγκρούστηκαν μετωπικά, στη στροφή που βρίσκεται λίγο πιο κάτω από την εκκλησία των Αγίων Ευρυτάνων.



Συνελήφθη 58χρονος για κλοπές μοτοσικλετών

Ένας 58χρονος  άνδρας συνελήφθη, στους Αμπελόκηπους, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, κατηγορούμενος για κλοπές μοτοσικλετών, από την περιοχή του Ζωγράφου, πλαστογραφίες και απάτες.



Φωτιά τα ξημερώματα στην Καλαμαριά - Κάηκαν ολοσχερώς τρεις μοτοσικλέτες

Φωτιά εκδηλώθηκε στις 04:00 τα ξημερώματα σε τρία δίκυκλα στην Καλαμαριά.

Η φωτιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε σταθμευμένα δίκυκλα στην οδό Αγίου Ζαχαρία 3 με αποτέλεσμα να καούν ολοσχερώς.

Στο σημείο έσπευσαν για την κατάσβεση της φωτιάς 6 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο οχήματα.



"Έρχονται" τα τέλη κυκλοφορίας του 2018 - Δείτε αναλυτικά τι θα πληρώσετε

Τα σχέδια και οι προτάσεις για την δημιουργία ενός νέου πλαισίου υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας οχημάτων φαίνεται ότι δεν θα υλοποιηθούν για μια ακόμη χρονιά από το Υπουργείο Οικονομικών.



Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα και για το 2017

Κίνητρο για να πάρουν πίσω τις πινακίδες δίνει και για το 2017 το υπουργείο Οικονομικών, σε ενδιαφερόμενους κατόχους Ι.Χ. οχημάτων, αυτοκινήτων ή μοτοσικλετών, οι οποίοι τα έχουν θέσει σε ακινησία.